ON MISLI DA SVAKA DEVOJKA OVDE TREBA DA RASTURI NEČIJI BRAK Sanja Grujić potkačila Kristijana, pa udarila na moral trudne Kristine
Printscreen

Nakon što je Kristijan Golubović nazvao "kokoškama" devojke koje provedu devet meseci u rijalitiju izazvao je burne reakcije među rijaliti učesnicama  Zadruge 6.

Ipak, odgovor, tačnije pitanje, jedne od zadrugarki Sanje Grujić, postao je viralan, te su joj mnogi čestitali na visprenosti, poručujući joj pritom da ga je "ugasila".

Printscreen

 

- Postavila sam pitanje Kristijanu Goluboviću. S obzirom na to da je sinoć, tokom nominacija, rekao da su devojke koje ovde provedu devet meseci kokoške, i da je neka devojaka, odnosno njegova buduća žena, ili šta već, pokazala prošle godine ulaskom mesec dana pred kraj rijalitija šta je prava žena tako što je rasturila njegov brak i postala kasnije njegova žena, a pritom mu tada bila je ljubavnica, da li misli da svaka mlada devojka treba da uđe ovde i da rasturi nečiji brak da bi se pokazala, da je to ful i ono čemu mi treba da težimo? Hvala - poručila je Sanja Kristijanu.

DEJAN ŽESTOKO OPLEO PO GOLUBOVIĆU ZBOG ALEKS: To što je Kristijan zavoleo k*rvu i napravio joj dete sasvim je druga stvar

Komentari (1)

Loading
mina

21.09.2022 08:22

sanja bravo kristina radodajka jedna obicna nista drugacija od drugih u yadruyi