MOGAO SAM DA ZAUSTAVIM TRAGEDIJU Kristijan Golubović otkrio šta se desilo kobne noći kada je pevačica nastradala
Printsc Pink

Jedna od glavnih tema u Zadruzi proteklih dana bila je Ksenija Pajčin, koja je tragično strala kada ju je partner Filip Kapisoda ubio, a zatim je presudio i sebi.

Šta se tačno dogodilo kobne noći u stanu, nikada neće biti u potpunosti otkriveno, a Ksenija je važila za devojku koju bi svako poželeo u svom okruženju, gotovo da nema osobe sa estrade koja je nije volela.

 Kristijan Golubović dobro je poznavao Pajčinovu, te se slomio pred kamerama, kada je govorio o njenoj smrti.

- Imao sam čast da upoznam Kseniju Pajčin i da u detalj znam šta se desilo te večeri i kroz šta je prošao moj drugar. Kseniju sam poznavao kao jednu zvezdetinu. Bila je prelepa i plenila je sve okolo svojom energijom. Bila je devojka koja je crtana od Boga, kao da je nisu otac i majka pravili, nego Bogovi. Imao sam priliku da zaustavim tu tragediju. Požalila mi se na tog smrada. Ceo život će mi biti u glavi mali kerić, Milisav, koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi - slomio se Kristijan, pa je prokomentarisao i Zvezdana Slavnića:

MOGAO SAM DA ZAUSTAVIM TRAGEDIJU Kristijan Golubović otkrio šta se desilo kobne noći kada je pevačica nastradala

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- O ovom dečku mogu da kažem da je bio ozbiljna njuška, jako opasan i mi smo mislili da će on u tom trendu devedesetih da dogura jako daleko. Mislim da je to veče, ono što je kod nas bilo normalno, da branimo svoj ponos i obraz, da nas niko ne izvodi iz kafana i da nas lupa pištoljem, nego da mi to radimo... Zbog te ludosti i mladosti, takvo je vreme bilo, da možete da odete do prodavnice i da vas neko ubije. U svakoj saksiji si mogao da nađeš pištolj i ne ponovilo se. Ja sam jedan od onih koji su jedva preživeli to doba. On je udario nekoga pištoljem pod tim nekim uglom, pištolj je opalio i čovek je ostao mrtav, tako sam ja čuo. Odrobijao je tešku robiju. Dođete među psihopate, to su ljudi koji su ubijali decu na nošama, žene i slično, a on je kroz to prošao jako mlad... Ja sam doživeo slično, kada sam ranio čoveka, a on je od posledica umro. Sanjam noću tog dečka koji je preminuo, imao sam 13 godina tada. Priča mi da kažem njegovoj majci u krvavoj majci, hod nečijih cipela, sve što čujete - govorio je Kristijan, a celu ispovest poslušajte u videu.

MARŠ U PROSTITUCIJU! Anđela i Valentina u žestokom okršaju, pljušte uvrede

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading