JEDVA GA ZADRŽALI Marko se razbezneo zbog Nece, nastao haos u Zadruzi (VIDEO)
Printscreen

U toku je porodični sastanak, zadrugari biraju ko je po nihovom mišljenju najbolji, a ko najgori učesnik. Marko Stefanović se razbesneo zbog Nenada Nece Lazića, a u odbranu brata blizanca je stao Predrag Peca Lazić

- Pre nego što se izjasnim, moram da kažem Neci da je Beograd glavni grad ove države, a ti si rekao da se pi*aš po njemu - kazao je Ša.

Printscreen

 

- Ja sam rekao ako su ljudi u Beogradeu poput tebe i Uroša, onda je tako - kazao je Neca.

- Božo, imam jedan savet za tebe. Ukoliko ti neko uputi neku kritiku, ne treba da se ljutiš ako se nisi snašao. Ovde si dobio šansu, koja se dobija jednom u životu. Ne treba da čujemo da ćemo nešto od tebe tek da bvidimo, sada se sve pokazuje. Ja ne zalazimu to ko ima fejk priče, a ko ne. Jas svakao nikoga neću štedeti, nemojte ni vi mene. Božo, ti si se najmanje snašao - rekao je Ša.

Printscreen

 

- Aleksandre, ne mislim da si se najmanje snašao, ali mislim da malo više ćutiš. Boža želi da pokaže sve i odmah. Po mom mišljenju je RObert osoba koja se najmanje snašla, on je želeo sve da pokaže, a onda je samo nestao. Imao je ozbiljne svađe sa devojkama ovde, tako da njega biram - kazao je Mikica.

- Imam dvojicu, koje ću odabrati. Robert i Boža su se najmanje snašli. Roberta briga za sve, a Boža se trudi da se nametne. Mislim da Boža nre treba da bude takav. Vidi se da se smeješ, a želiš da izgledaš besno, navešću Roberta - kazao je Adam.

MAJA MARINKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Otkrila koga smatra folirantom u Zadruzi 6, pa priznala ko je najveći među njima

Komentari (0)

Loading