PRONAĐI RAZLIKU Društvene mreže se usijale zbog fotke Maje Marinković i Dalilinog dečka iz noćnog provoda, napraviće haos (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Dalila Dragojević više ne krije vezu sa Lukom Nikolićem, bivšim dečkom Mine Vrbaški

Naime, društvene mreže su se usijale nakon što je Dalila objavila sliku sa Lukom, koja je fanove podsetila na njegovu sliku iz provoda sa Majom. Stavili su fotografiju jednu pored druge i dopisali "Pronađi razliku".

PRONAĐI RAZLIKU Društvene mreže se usijale zbog fotke Maje Marinković i Dalilinog dečka iz noćnog provoda, napraviće haos (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Osim sa Minom, Luka je dovođen u vezu i sa drugim bivšim zadrugarkama, između ostalog i Majom Marinković, Dalilinom velikom rivalkom. Marinkovićeva je pre nekoliko meseci izašla u provod sa njim, pa svima poručila da ima pravo da se viđa sa kim hoće, a i dalje je ostalo nejasno da li se između njih nešto desilo.

Podsetimo, prve spekulacije o odnosu Dalile i Luke krenule su nakon ludog provoda u Budvi,a Dragojevićka je skoro celog leta javnosti prikazivala i dalje misterioznog Gringa. Sve ovo se promenilo posle proslave njenog rođendana.

MILICA I MARKO SE VIŠE NE KRIJU Zadrugarka odmah krenula da mu ljubomoriše, zamerila mu ovo, a nisu se ni smuvali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading