MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Isplivao skandalozni snimak Uroša Ćertića dok vređa muslimane, kamera zabeležila sve, javnost besna (VIDEO)
Printscreen

Opšte je poznato da je nacionalizam strogo kažnjiv u Zadruzi i da se zadrugari momentalno sankcionišu, ali Uroš Ćertić se i nakon žestoke kazne ne smiruje.

Naime, poznati kaskader se izgleda ozbiljno nameračio na Bilala Brajlovića i koristi svaki trenutak da ga oplete kod ostalih cimera, a ovoga puta je izgovorio nove užasne stvari i u sve to upleo i Mensura Ajdarpašića.

Uroš je dao sebi za pravo da ponovo veliča Beograd i njegovu gostoprimljivost, a onda je udario na kršnog Crnogorca i nazvao ga "mudžahedinom".

Nizale su se skandalozne uvrede na račun zadrugara koji su pripadnici muslimanske veroispovesti, a snimak koji se pojavio zgrozio je verne fanove Zadruge koji traže nove sankcije za Ćertića.

Komentari ispod videa samo se nižu, a pojedini pozivaju i na momentalnu diskvalifikaciju budući da mu ovo nije prvi put da krši ozbiljna pravila rijalitija.

Podsetimo, Kristijan i Uroš su odmah po ulasku ušli u žestok sukob sa Bilalom kada je on pecnuo Golubovića da ima 50 godina i da zarađuje od Tiktoka uzimajući drugima pare što je izazvalo veliki sukob među cimerima.

GOLUBOVIĆKA JE PATOLOŠKI LAŽOV! Uroš Ćertić bez dlake na jeziku progovorio o cimerima: Mlade devojke je neko loše savetovao

Komentari (1)

Loading
Boban

14.09.2022 15:15

Certic napolje!!! Los je primer omladini. Uzasno iritanta tip.