BIO JE NASILAN Sofija Una progovorila o vezi sa Ivanom
Kurir televizija

Novi zadrugari, Sofija Una Manić i Ivan Nešković odlučili su da progovore o svom odnosu i otkriju detalje raskida. 

-Svi treba da znaju da to nije bilo ozbiljno i bitno, to nije bila značajna veza za mene. Meni je neprijatno da posle moja dva braka, priča o vezi koja je trajala par meseci. To se sada preuveličava. On je mene osudio da sam ja njega prevarila. Ne volim ljude koji pljuju ljude sa kojima su bili. Ja sam od njega znatno starija, ostvarenija sam od njega. Što se njega tiče, on je radio vrlo rizičan posao, a ima sina. On u svakoj ženi vidi zlo, bio je nasilan sa jednom od devojaka. Ne treba da vidiš u svakoj ženi vešticu. Govorila sam mu dok sam bila sa njim da ima neki problem - kazala je Sofija Una.

BIO JE NASILAN Sofija Una progovorila o vezi sa Ivanom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja sam shvatio da ti nisi u fazonu muškaraca, da te privlače žene, kao što je Matora - rekao je Nikica.

-Imam dovoljno godina, da osećam nešto prema njoj, izjasnila bih se. Rekla sam da je ona bolja od većine ljudi ovde - objašnjavala je zadrugarka.

-Ona je rekla da sam ja nju blatio, ja sam njoj napisao: "Idi, je*i se po Beogradu!" To je jedino ružno što sam rekao o njoj, to je bila poslednja poruka, koju sam joj poslao - kazao je Ivan.

-Mene je blam da pričam o svemu tome to je klinačka priča, naspram celog mog života koji sam imala - kazala je Sofija Una.

MORAO SAM SA SOBOM DA NOSIM ORUŽJE Petrući progovorio o porocima i sukobu sa kriminalcima

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading