VIKI JE NAMESTILA SVEŠTENIKA ZA 50.000 EVRA Robert Mitrović optužio Viktoriju da je izmislila priču o silovanju
Foto: Alo ilustracija

Robert Mitorvić u Zadrugu 6 ušao je kao bivši muž Viktorije Mitrović, a odmah po početku rijaliti programa on je izneo šokantne tvrdnje kada je optužio da je slagala da ju je sveštenik silovao dok je bila maloletna. 

-Upoznali smo se u Kragujevcu, došla je na slavu sa svojim ocem. Njen otac joj je bio staratelj zbog prošlosti koju je imala. Imala je traume i od strane njenog oca. Jedno veče, kada smo legli, rekla mi je da je imlaa nekog dečka koji je bio dosta starije od nje. Ona je imala 12 godina, a on je bio nešto duplo stariji od nje. Viktorija živi samo sa babom i dedom kojima je samo novac bitan - odgovorio je.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ona je meni to lično rekla, ne mogu ništa da tvrdim! Ona je meni to rekla. Niko to nije znao, rekla je samo tetki i to posle dva meseca. Baba i deda su rešili da optuže sveštenika da bi uzeli ogromnu materijalnu nadoknadu. Ja sam imao i te poruke, u kome je sve to pisala, imam dokaz oko toga. Ne kanalim ja nju, meni je glupo. Ipak je ona majka mog deteta... Devojka koja je sve to preživela, sve traume, valjda je zato i radila sve što jeste... - izjavio je Mitrović.

-Ne mogu ja sada da pljujem. Pet godina je bila idealna žena, bila je super. Kada smo bili u Nemačkoj, jednom sam sam otišao u jedan lokal jer nije došla kući do kasno i zatekao sam je sa muškarcima. Nisam ništa konkretno video, bio je mrak, ali ona, posle toga, nikada više nije bila ista. Kada smo se vratili ovde, nismo imali lep odnos - odgovorio je Mitrović.

- Trudim se da joj oduzmem starateljstvo nad detetom. Ona je bila sa jednim momkom u vezi, koji je bio estradni menadžer, ali i makro. Imam ja dokaze i prepiske oko svega ovo što pričam - dodao je Robert.

-Imam poruke koje govore da je on nije silovao i da je bar uzela 50.000 eura. Rekao sam joj 'namestila si čoveka', a ona mi je uzvratila: 'bar sam uzela 50.000 evra' - rekao je Robert.

 ZADRUGAR OPSEDNUT CECOM RAŽNATOVIĆ Boža Džons uhodio folk zvezdu, otkriveni svi detalji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading