SAMO SA TVOJIM TATOM NISI BILA Skandalozan snimak Kristijana i Maje izazvao haos na mrežama, zbog njene reakcije na njegove reči
Printscreen

Maja Marinković ušla je i u šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga", gde se već na početku priča o njenim simpatijama prema kaskaderu Urošu Ćertiću.

Ipak, najveću buru u javnosti izazvala je Majina veza sa nevenčanim partnerom njene bivše drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Raspopovićem.

SAMO SA TVOJIM TATOM NISI BILA Skandalozan snimak Kristijana i Maje izazvao haos na mrežama, zbog njene reakcije na njegove reči

Printscreen

 

Ova tema navela je i bivšeg robijaša Kristijana Golubovića, da sa Majom pokrene bizaran razgovor, koji je postao viralan na društvenim mrežama.

- Kaži mi samo jedno, šta je bilo sa mužem Aleksandre Subotić? Jesi li stvarno bila sa onim čovekom? - pitao je Kristijan.

- Bila - rekla je kratko Maja.

- Kakav si ti kreten. E, ti samo sa tvojim tatom nisi bila - šokirao je Golubović.

- Pa dobro. Više nismo zajedno, oni su se pomirli - rekla je kratko Marinkovićeva, a ljudi u komentarima su pisali da se krste zbog njenog odgovora, jer je samo to rekla iako joj je bivši robijaš pomenuo oca u takvom kontekstu.

MARKO JE SLOBODAN MOMAK Oglasila se Stanija Dobrojević nakon vrelih scena bivšeg dečka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Trix

12.09.2022 09:01

Možda je i sa Takijem bila. Ništa čudno koji su degenerici.

Arci

12.09.2022 12:50

I ona i tata dve amebe. Ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi. Maja pravi takva sr...a da se i tata pogubio pa poceo i on da misli da je to sve OK. Taki, leci tu devojku ako je volis kao sto kazes. Ako ti je Maja jedino dete , pa ne mora da bude i najgore dete.

Aca

13.09.2022 14:42

Ume Kristijan cesto da ubode u srz!Ume i da predera i ispadne indijanac,alu nije glup...i cesto kaze sta treba...