TERAO JE ALEKS DA ABORTIRA, MENE ZATVARAO! Maja Marinković iznela skandalozne stvari na račun Pece Raspopovića: On je bre psiho
Printscreen

Maja Marinković sedela je za crnim stolom sa Kristijanom Golubovićem, te je nastavila sa pričom o raskidu sa Petrom Pecom Raspopovićem, kog je preotela od svoje drugarice Aleksandre Subotić.

Naime, starleta je ovom prilikom iznela brojne stvari na račun Pecinog života sa Aleks o kojima nikada do sada nije pričala, a zadrugari su je pomno slušali.

Printscreen

 

- To jeste trajalo nekoliko meseci i više nego što treba. Ona je meni istu priču pričala, kako non-stop ide u drugi stan, pa se posvađaju i on pobegne. Nešto je kliknulo to, je**ga desilo se - nastavila je Maja.

- I počeli ste da se zabavljate. Je l' se to dogodilo u vodi - pitao je Kristijan.

- Nije - smejala se Maja.

Printscreen

 

- Pričala mi je da je terao da abortira. Stavio joj je prisluškivač, psiho bre! Onda je ona zatrudnela. On joj rekao da abortira, ona nije htela i eto ti. Gori su dvesta puta od mene, a ja ispadnem grbava - rekla je Maja.

- Je l' možeš ti da nađeš sebi ravnog dečka - pitao je Kristija.

- Čovek je bolesnik. Sve mu smeta, zatvorio me u četiri zida. Ma koji Janjuš, ovaj je tata. Ni jednu scenu nisam napravila - rekla je Marinkovićeva.

JELENA GOLUBOVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI U PROGRAMU UŽIVO! Rijaliti zvezda uradila ovo naočigled svih prisutnih, zadrugari u šoku

Komentari (0)

Loading