VENČAĆEMO SE U ZADRUZI! Kristijan Golubović otkrio kako će izgledati njegova i Kristinina rijaliti svadba
Printscreen

Kristijan Golubović nedavno je otkrio da će uskoro dobiti dete sa verenicom, Kristinom Spalević, a sada je otkrio da sa njom planira organizuje venčanje u Zadruzi 6. 

- Venčaćemo se u Zadruzi. Napravićemo veliko veselje u rijalitiju i svi će to moći da gledaju na televiziji. Pozvaću na venčanje oko 150 ljudi. Pričao sam sa produkcijom i rekli su mi da je to u redu. Biće ludo i nezaboravno - rekao je Kristijan. 

VENČAĆEMO SE U ZADRUZI! Kristijan Golubović otkrio kako će izgledati njegova i Kristinina rijaliti svadba

Printscreen

 

- Izabrali smo prstenje, kupljeno je i samo čeka da ga stavimo jedno drugom na ruku. Šije se specijalna venčanica za Kristinu. U Zadrugu će na dan venčanja ući i naši kumovi, jer se sigurno neću okumiti sa nekim iz rijalitija. Ja tamo nemam prijatelje, oni su tehnički samo moje kolege. U rijalitiju je generalno skup idiota i niko od njih ne može da bude moj kum - navodi Golubović.

Kristina i on su prvobitno planirali da svadbu naprave za njegov rođendan, 30. novembra, ali su je pomerili za početak oktobra.


- Prvo smo hteli da pravimo svadbu na dan mog rođenja, ali Kristina hoće lepo da izgleda, a 30. novembra će već biti u osmom mesecu. Stalo joj je da bude zgodna i zanosna kada se budem oženio njom, pa sam odlučio da joj ispunim tu želju- objasnio je Golubović.
- Nijedno moje dete nije bilo vanbračno. Lazarevom majkom sam se oženio, sa Verinom majkom Ivanom venčao sam se u crkvi i sada sam odlučio da se oženim i Kristinom. Dobićemo sina! Zvaće se Kristijan Konstantin. Kristina je želela da se zove Kristijan, a ja sam samo dodao ovo Konstantin. Termin joj je 6. januara. Baš na taj dan se pre 27 godina rodio i moj prvi sin Lazar. Neverovatno poklapanje - oduševljeno je zaključio on. 

DEČKO ME JE SILOVAO I TUKAO! Ekskluzivno za Alo! Deniz Dejm progovorila o stravičnom nasilju koje je pretrpela i umalo zaplakala pred kamerama (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading