DRŽIM IH U ŠACI Mina Vrbaški o planovima da napusti Srbiju, progovorila o novom dečku, pa spomenula zadrugare
E stock

Mina Vrbaški nedavno se upustila u muzičke vode, a nakon duetske pesme „Mamurluk“ koju je snimila sa Nenadom Aleksićem Ša, bivša zadrugarka prisetila se svojih pijanstava tokom kojih je, kako sama priznaje, umela da pravi razne gluposti.

- Ne volim da se foliram, iskreno, pijana sam pravila dosta gluposti. Ne kajem se ni zbog čega u životu što sam radila, uverena sam da se sve dešava s razlogom. Sve što sam doživela shvatam kao veliku lekciju. Majka me je učila da se nikada ne kajem za svoja dela - rekla je Mina, koja je tokom učešća u rijalitiju priznala da se kao maloletna bavila prostitucijom kako bi porodici omogućila bolji život.

Iako je imala dosta neuspelih veza u rijalitiju, Mina ne krije da je sada emotivno ispunjena, a kako kaže, dečko joj je velika podrška.

- Dečko mi je stvarno velika podrška, stalno smo na vezi, kad završimo ovo snimanje, idem u Norvešku kod njega. On se skroz razlikuje od mojih dosadašnjih momaka. Prvi put u životu nemam problem s ljubomorom, posesivnošću i to mi je jako čudno. Upoznajem sebe u nekom drugom svetlu i drago mi je što mi neko pruža takvu podršku i energiju - rekla je Mina, pa se osvrnula na neprijatnu situaciju koju je doživela kada je tokom letovanja sa sadašnjim srela bivšeg dečka.

- Mene ta osoba zaista ne zanima, nisam se osećala nikako u tim trenucima jer ga nisam ni primetila. Dobila sam poruke u kojima je pisalo da mi je bivši na istoj plaži. Nisam znala jer ne uhodim bivše momke niti pratim šta rade - rekla je Mina, koja je potom priznala da joj je bilo teško da nakon negativnih iskustava poveruje muškarcima.

DRŽIM IH U ŠACI Mina Vrbaški o planovima da napusti Srbiju, progovorila o novom dečku, pa spomenula zadrugare

Foto: Printscreen/instagram

 

- Bilo mi je preteško da poverujem nekome, ali sam se prepustila. Moja okolina je ubeđena da sam sada u vezi koja će opstati. Planiram da se odselim iz Srbije jer mislim da ovde više ne pripadam - rekla je bivša zadrugarka.

Mina je otkrila da u svom telefonu poseduje mnoge podatke uz pomoć kojih bi mogla da promeni živote mnogih rijaliti učesnika.

- Držim ih u šaci, ali nema potrebe da sada pričam o tome jer me niko od njih nije dirao. Moj telefon je blago. Zgrožena sam time što mene pljuju neke osobe, a nigde nema toga šta su one radile - rekla je ona.

POZNATI BRITANSKI PEVAČ TAJNO BORAVIO U ZADRUZI Nekoliko dana boravio u Beloj kući, svi ostali u šoku kada su isplivali ovi kadrovi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading