SIN JE NJEGOVOG PRIJATELJA Konačno otkriveno sve o Dalilinom misterioznom dečku, upleten i ovaj bivši zadrugar, sve se razotkrilo
Printsc Pink

Prethodne noći, Ana Jovanović, Sanja Grujić i Lepi Mića, bili su gosti Darka Tanasijevića u emisiji ''Narod pita''. Pevač je nekoliko minuta pre samog početka emisije za portal Pink.rs govorio o gorućim temama koje se proteklih dana provlače kroz medije.

Naime, Lepi Mića takođe je prokomentario sve manje misterioznoh dečka Dalile Dragojević i otkrio do sada nepoznate detalje.

- 'Gringo' je sin od mog dobrog prijatelja, ima oko 25 godina, imućan je, ali ne bih otkrivao ništa. Detalje ne znam, ali kakva će veza da bude... - naveo je Mića.

Printscreen Tik Tok

 

Pevač je progovorio o odnosima nakon izlaska iz Bele kuće i priznao sa čime se suočava.

- Ja sam sa svima u korektnim odnosima, kada greše ja kažem, kada budu super, ja pohvalim, nisam birao stranu. U telefonu imam razne kletve i uvrede jer sam navodno na Dalilinoj strani, čak me je i kuma napala da radim protiv nje... Ja stvarno više ne znam - nasmejao se pevač.

Foto: Printscreen/instagram

 

Na samom kraju progovorio je o ljubavnoj vezi Aleksandre i Dejana, koji već neko vreme uživaju na svom prvom zajedničkom letovanju.

- Nek su oni meni živi i zdravi. Ne mogu da sudim o vezi koja je nekih 40 dana traje napolju, polako. Treba da prođe neko vreme, dve tri godine, da bi mogli da budemo sigurni da je neka veza dobra. Pustimo vreme da pokaže svoje - rekao je Mića.

ZAMISLITE DA JE KIJA UZELA LUNINU SLIKU?! Lepi Mića progovorio o najvećoj rijaliti aferi ikada, a ovu osobu nakon svega podržava

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading