PLAČE, DOBILA JE GLJIVICE Nenad Macanović otkrio detalje Miljaninog zdravstvenog stanja
Pink printskrin

Nenad Macanović Macan progovorio je o zdravstvenom stanju Miljane Kulić, a sada je otkrio i detalje razgovora sa njenim bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom. 

- Malo mi je lakše pošto je Miljana bolje, krvna slika se popravlja. Međutim, javile su se neke gljivice od kojih dobija tepmeraturu, od prevelike doze antibiotika. Čekamo da spadne temperatura, da je puste kući... Nadamo se do kraja nedelje. Ne viđam je, zabranjene su posete. Ima telefon, non-stop smo na vezi. Kada se čujemo plače, kaže da joj nedostajemo.  Dve nedelje nismo zajedno, 30. je ostala u bolnici, nismo se videli tri puta. Njoj je teško, non-stop pita kad će kući. Dok je bila na intezivnoj, pacijenti, zvukovi aparata, pa je sve poremeti. Sad je sama u apartmanu i bolje je- rekao je on, pa se osvrnuo na Zolu koji joj je pružio podršku. 

PLAČE, DOBILA JE GLJIVICE Nenad Macanović otkrio detalje Miljaninog zdravstvenog stanja

Pink printskrin

 

-Ona je reagovala tako što me je odmah zvala i rekla da ga pozovem da je ne smara. Ja sam to naravno i uradio, on je zvao ujutru u šest sati, to nije normalno za nekog za koga znaš da je u bolnici. Nisu nešto razgovarali, koliko znam. Ona je rekla da je ne zove, ne maltretira i da će da ga prijavi. Ja sam ga posle zvao, rekao sve isto i da nema potrebe da je zove. On nije ništa spektakularno rekao- objasnio je on. 

- Mi se trudimo da budemo jaki. Znamo kakva je Miljana, ne voli da bude sama i čim nas vidi počne da plače, hoće kući i da bude sa nama. To je ono što je najveći problem da ostane skoncentrisani na to. Ne možemo dugo da razgovaramo, pa joj kažemo da mora da spava, odmara i leži. Trudimo se na sve načine da joj pomognemo da ne misli o tome i da se što pre oporavi. Imao razne priče i kažemo da što više bude slušala, da će što pre doći kući-rekao je Macanović i otkrio kako je Miljanin sin Željko reagovao na celokupnu situaciju.

-On non-stop pita šta se dešava, osetio je. Prvi dan kad je ostala u bolnici pitao je: "Gde je mama? Što nije tu?". Objasnili smo da je mama kod doktora, razuman je i pametan.

Podrška zadrugara

-Svi su zvali, ali Marko Đedović je bio non stop tu. Na njega smo se oslonili i on je rekao šta god da treba da ga pozovemo. 

IMALA JE KRIZU Marko Đedović otkrio detalje Miljaninog boravka u bolnici

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading