NIKADA NIJE PREBOLELA SANJU! Mc Aleks analizirala vezu Stankovićeve i Matore
Foto: Alo/ilustracija

Sandra Bajić, u javnosoti poznatija kao Mc Aleks, istakla je da je uverena da Jovana Tomić Matora nikada istinksi nije prebolela Sanju Stanković.

 

NIKADA NIJE PREBOLELA SANJU! Mc Aleks analizirala vezu Stankovićeve i Matore

Printscreen

 

 

Trenutno mi Jovana ne fali jer smo mnogo toga izgovorile jedna drugoj i baš je bilo pakleno, ali mi je žao što na početku nisam postavila neke stvari na svoje mest. Zaista smo dosta slične, bile bi dobre drugarice i unutra i napolju. Izgubile smo jedna drugu kao prijatelji, žao mi je zbog toga iskreno. Mislim da me ona sada nikad ne bi gledala na način prijatelja. Uvek bi se bar kroz šalu dešavale peckalice zbog dešavanja u Zadruzi. Ona Sanju nikad istinski njie prebolela. Ona u svakoj osobi traži vezu i odnos kao što je bila sa Sanjom. I u svakoj idućoj osobi traži to nešto što je imala. Ne slažem se da me je više volela ili voli. Pokušavala je pronaći to nešto i to je to - rekla je Aleks u emisiji "Narod pita" .

STIGLI SMO ŠLEP SLUŽBOM Dejan Dragojević otkrio stanje automobila nakon Dalile i kako se sakrio od Husa Mujića tokom primopredaje Tedija

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading