OSMI DAN MILJANINE BORBE ZA ŽIVOT Evo kakvo je sada Kulićkino zdravstveno stanje
Instagram

Rijaliti zvezda Miljana Kulić prebačena je tokom jučerašnjeg dana u Urgentni Centar u Beogradu, a usled komplikacija koje su usledile nakon što je išla na operaciju smanjenja želuca, zadrugarka se već 8 dana bori za svoj život.

Njeno stanje i dalje nije stabilno, a prema rečima izvora koji je upućen u Miljanino zdravstveno stanje, ona se još uvek nalazi na intenzivnoj nezi gde trpi užasne bolove:

 
OSMI DAN MILJANINE BORBE ZA ŽIVOT Evo kakvo je sada Kulićkino zdravstveno stanje

Printscreen

 

- Mnogo je uznemirena, negde gubi krv, i na intezivnoj nezi je. Ima užasne bolove u stomaku, otečena je i još uvek je na kiseoniku - rekao je kratko za Informer izvor blizak Miljani.

Sa druge strane njen prijatelj Marko Đedović kaže da je Miljana stabilno.

- Video sam se malopre sa Marijom. Nije tačno da Miljana gubi krv. Koliko sam upućen i koliko mi je Marija rekla, Miljanini nalazi su isti kao u Nišu, što zapravo znači da se stanje ne pogoršava. Svi u Kliničkom centru brinu o njoj, sve je urađeno od analiza koje su bile potrebne. Miljana je u istom stanju, dakle ne pogoršava se, već je stabilno - rekao je bivši zadrugar za "Pink".

Podetimo, Miljani Kulić prevezena je iz KC Niš hitno u Klinički centar Srbije u Beogradu. Ona je trenutno u šok-sobi Urgentnog centra i trpi velike bolove.

Kako je rekao Marko Đedović, koji se čuo sa Marijom, Miljana je morala da bude prebačena za Beograd!

 

 

- Danas su morali da je dovezu, videli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali cigaretu. Rekao sam joj da to ne sme da radi - istakao je Marko Đedović u Novom jutru sa Jovanom Jeremić.

PIPKALE SU SE KAO U FILMU ZA ODRASLE Mia Jovanović i Viki Mitrović napravile pometnju na bazenu, svi gledali samo u njih

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading