PECA SAD ZNA KAKO JE BILO JANJUŠU Isplivali novi detelji veze Maje Marinkovićš i Raspopovića
Printscreen

Maja Marinković po svaku cenu želi da otpočne zajednički život s Predragom Raspopovićem Pecom, doskorašnjim vanbračnim suprugom njene najbolje prijateljice Aleksandre Subotić, ali on to vešto izbegava.

Starleti smeta i to što njen dečko živi u Novom Sadu blizu bivše, dok je ona u Beogradu, pa povremeno, po dogovoru, odlazi kod njega. To joj nikako ne odgovara, pa je s Pecom poslednjih dana na krv i nož, kako kaže izvor za medije.

Maja i Peca

Foto: Printscreen/instagram

 

Prema rečima Raspopovićevog prijatelja, njemu nije bilo pravo što je Maja vikala na njega:

- Sad je shvatio kako je bilo Marku Janjuševiću Janjušu u rijalitiju kad Maja izgubi kontrolu. Čini mi se da mu taj način ponašanja, kojim starleta želi da ga veže za sebe, ne odgovara. On je Aleksandru doveo u red, a kako će Marinkovićevu, to ne znam. Jako je nezgodna, ljuti se i traži da konstantno provode vreme zajedno. Peca ima mnogo obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih, ali nema nameru da Maju prebacuje iz Beograda da živi s njim u Novom Sadu. Verujte mi da ni u ludilu ne bi to uradio. Video sam kako reaguje na njena insistiranja i od toga nema ništa. A da će biti još nesuglasica, biće ih, siguran sam. Tek će biti haosa, svađe i histerije jer Maja ima takvu narav, nezgodna je - zaključuje sagovornik. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Raspopovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

NEĆU MU OPROSTITI ŠTO SAM PLAKALA SA DETETOM U NARUČJU! Jovana Jeremić otvorila dušu za Alo! nakon privođenja osobe koja joj je pretila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading