BIVŠI PRIJATELJI OČI U OČI IZNELI SVE ŠTO MISLE Sandra Rešić i Dejan Dragojević progovorili o slikama zbog kojih bruji region
printscreen/pink

Bivši prijatelji i učesnici Zadruge 5 Dejan Dragojević i Sandra Rešić konačno su se suočili u emisiji i izneli sve što im je na duši.

Između ostalog dotakli su se i bivših zadrugara Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića, koje je paparaco uhvatio zajedno uprkos svim dešavanjima iz Zadruge 5, a šok je usledio i nakon poslednjih slika gde su Viktorija Mitrović i Taki Marinković uhvaćeni da izlaze zajedno iz stana.

printscreen/pink

 

-Nisam znao ni za Viki i Marka. Ne čitam ja to. Nije ništa čudno. Marko je neko ko je kvalitetan, ali je lud na svoju ruku, a Viktorija se mirila sa tim. Izgubili smo svest da komentarišemo da li je nešto normalno ili nje. Jedino gde su ga osudili jeste taj njegov izlazak - rekao je Dejan.

printscreen/pink

 

-Sećam se kad je bilo oko tog pitanja, čak su se Karić i Dejan javili za reč, rekli su da bi se oni pomirli kada bi se vratio. Ja sam samo rekla da Viktoriji pomoći više nema. Da je zadržala bebu i da je otišla na abortus, rekla sam joj da njoj pomoći nema. U početku ti bude žao, svi smo pokušavali da je nekim savetima usmerimo kako bi to možda trebalo, dozirano, jer nije bila kapacitet da se obruši. Međutim, ona je prelazila preko toga kao da ovde uđe, a ovde izađe. Posle toga digneš ruke i shvatiš da ona o sebi misli toliko nisko, misli sve najgore. Viktorija Mitrović misli da zaslužuje sve najgore, prostituciju, Marka Osmakčića, pokojnog Franju i sve to. Zato što je svoj kriterijum, zbog svega što joj se desilo u životu spustila, da je izgubila čip za sramotu...Šta se desilo sa Takijem, ne znam, ali za Marka sam videla na Pink.rs-u. Nešto mi je Taki vrlo aktivan kad je petica u pitanju, počev od Deniz - rekla je Sandra.

printscreen/pink

 

-Ja kažem, Viktoriji je sve oprošteno, jer sve što joj se desilo i mlada je i kako se nosi sa tim...Ona nije naštetila nikome, osim sebi, a mislim da nema osećaj ni za sebe ni sa drugim. Mislim da kad ima sek**alne odnose, da nema doživljaj, nego radi mehanički - dodao je Dragojević.

-To je apsolutno u pravu. Ona ne voli Osmakčića, nego se patološki vezuje, da bi imala nekog tu, da nije sama - rekla je Sandra.

MILJANA OVO NIKAKO NIJE SMELA DA URADI! Život joj je ugrožen, a doktor iz Kliničkog otkriva

Komentari (0)

Loading