MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON SMAJENJA ŽELUCA! Marija Kulić se oglasila za Alo! nakon ćerkine hosptalizacije
Foto: Alo/ilustracija

Nakon operacije smanjenja želuca, zdravstveno stanje Miljane Kulić iznenada se pogoršalo, a bivša rijaliti učesnica hitno je hospitalizovana.

"Miljana je od sinić u Urgentnom centru i nije dobro. Do pre pola sata smo bili sa njom, više ne dozvoljavaju zbog korone", napisala je Marija na Instagramu.

MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON SMAJENJA ŽELUCA! Marija Kulić se oglasila za Alo! nakon ćerkine hosptalizacije

Instagram

 

Ovim povodom pozvali smo Mariju kako bismo saznali detalje Miljaninog zdravstvenog stanja.

-Izvinite, ne mogu trenutno da pričam, ne mogu sada- užurbano je rekla ona, 

Podsetimo, ovo je već drugi put da Miljani nije dobro posle operacije želudca. Naime, ona je trebalo da gostuje u emisiji, ali je otkazala jer joj je pozlilo. Rijaliti zvezda čak nije mogla da prisustvuje ni rođendanu svog sina pošto se nije osećala dobro.

Nekadašnja rijaliti učesnica Miljana Kulić operisala je želudac u Turskoj kako bi što pre smršala. Nakon operacije Marija Kulić je otkrila kako je sve prošlo.

- Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane. Hvala - poručila je Marija tada. 

MI SE NE MOŽEMO POREDITI, JA SAM JE OPRALA! Dalila progovorila o Aleks, a evo šta je rekla za njenu prošlost

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading