ŠA PRIZNAO VEZU SA TAROM! Reper obelodanio sve detalje, obmanuli naciju, ne želi više da ćuti!
Foto: Youtube/Printscreen

Odnos bivših zadrugara Tare Simov Nenada Aleksića Ša od Zadruge 4 intrigira javnost, a sada su otkriveni potpuno novi detalji.

Naime, reper je sinoć u lajvu na Instagramu rešio da ogoli dušu i i otkrio svima odnos njega i Tare, priznao da je sa njom bio u Grčkoj kao i da je raskinuo jer ga je navodno prevarila i iskorišćavala.

Alo!/Masanori Jošida

 

- Dosta sam ćutao, neću više da krijem, na moru sam bio sa Tarom, iako je ona pričala da je u Skoplju. Moram da kažem da tamo nismo bili kao prijatelji već kao par. Ona je izbirsana iz mog života posle onoga što sam video - rekao je reper pa je priznao i sledeće:

- Tara i ja smo bili zajedno od mog izlaska iz Zadruge 5, večeras samo iskreno - dodao je on.

Printscreen

 

Pitali su ga i da li je sa Tarom u vezi, na šta je on odgovorio sledeće: 

- Nisam sa njom, niti ću ikada biti - bio je izričit Ša.

- Nas dvoje smo raskinukli pre 12 dana, a sve što vam pričam imam pokriće. Ovo je veče istine, uhvatio sam je sa nekim momkom, a potom je otišala sa drugim, to nema smisla, kraj je definitivno - odgovarao je Ša na pitanja i šokirao kada je otkrio da ga Tara vara i iskorišćava.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Reper je tom prilikom čak i rekao da ga je Tara iskorišćavala, ali da je rešio to da promeni. Priznao je sve o njihovom odnosu, pa priznao da mu je krivo što je Tari posvetio pesmu i da nikada više neće dozvoliti njoj da ga poremeti.

- Zavuek sam završio sa njom, ko me vidi sa njom neka me popi*a, oterajte me u k... Zvala me je posle Zadruge, pao sam na njenu priču, koristila me je dok sam imao svrhu, sada neko drugi služi svrsi... - rekoa je Ša.

Podsetimo, njihovu turbulentnu vezu sa mnogo raskida i pomirenja obeležili su žestoki sukobi koji su često isplivali u javnost. Njih dvoje su u Zadruzi 5 ponovo imali sukobe, a tada je reper rekao da nikada više neće biti sa Tarom.

ZVALA SAM GA DA PITAM JEL PETLJA Aleks progovorila o Dejanovom ponašanju na primorju, momentalno je reagovala, a evo šta se desilo

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Cile

26.07.2022 12:02

Bravo tara vozi ovog malog smrada i sve mu uzmi ljigavac je sve zaslužio

KoBra

26.07.2022 12:08

Ma neka te je "ošišala" i treba tako kada si munjen i lud. Covek dok ne udari glavom od zid nece se opametiti.

Tina

26.07.2022 17:17

On kada je sa Tarom krije da su zajedno a kada raskinu onda odruka sve. Niko ga nije terao da bude sa njom, sam je kriv.Lažov i manipulator kao i ona.

Marko

26.07.2022 17:21

Pa, to se i znalo da su zajedno. Zašto nije rekao tada nego posle raskida.

Ceca

26.07.2022 17:27

Nije maloletan da nasedne na priču. Sam je kriv za sve.