DALILA I DEJAN KONAČNO PODELILI IMOVINU! Odrekao se zajedničke kuće i psa u korist bivše žene, a zahtevao je samo jednu stvar i po nju dolazi odmah
Printscreen

Dalila Dejan Dragojević rešili su da konačno podele imovinu. Par koji je podneo papire za razvod u "Zadruzi 5" uspeo je da se dogovori oko toga kome će šta pripasti posle pet godina braka.

Naime, kuća u Gornjem Šepku, Jutjub kanal od kog su zarađivali na hiljade evra i pas Tedi ostaće Dalili, dok će Dejan dobiti samo automobil.

- Kuću u Gornjem Šepku su zajedno gradili i oboje su ulagali novac u nju. Pošto je sazidana na placu Dalilinog oca, dogovorili su se da posle razvoda pripadne njoj. Dejan joj je prepustio i Jutjub kanal od kog su živeli prethodnih godina, a rešio je i da joj vrati psa Tedija, kog je, dok su bili u "Zadruzi", čuvao njegov otac Goran. Tražio joj je samo automobil, koji je kupio od novca koji je zaradio u "Parovima" - priča izvor blizak bivšim supružnicima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sagovornik podseća da su Dalila i Dejan sve vreme trajanja "Zadruge" bili zvanično u braku, ali otkriva da su uspeli da se dogovore i oko podele honorara i nagrada koje su zaradili u rijalitiju:

- Rešili su da svako zadrži svoj novac. Dalili će posle razvoda ostati montažna kuća koju je osvojila kao drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5", dok će Deki, pored honorara, zadržati i 50.000 evra koje je dobio kao pobednik - ističe sagovornik.

Printscreen

 

Da su podelili imovinu koju su zajedno stekli u braku, potvrđuje i Dejan Dragojević.

- Ne želim ništa od Dalile! Ostavio sam joj kuću, Jutjub kanal, a vraćam joj i psa. Tediju smo izvadili pasoš i uskoro ćemo ga poslati u Gornji Šepak. Jedino sam joj tražio automobil, koji sam ja kupio - kaže Deki, dok njegova bivša supruga dodaje:

- Kuću sam gradila s mnogo ljubavi i ne dam je nikome. Da je tražio deo, isplatila bih mu pare, ali je rekao da je ne želi. Tražio je samo auto, to je i dobio. Uskoro će poslati nekog po njega u Gornji Šepak. Ključevi ga čekaju! - rekla je Dalila.

Podsetimo, Filip Car je gostujući u emisiji "Narod pita", tvrdio da su bivši supružnici pokušali da ga iskoriste kako bi bili glavna tema u "Zadruzi" i da je sve vreme bio njihova rijaliti igra.

FILIP CAR NOVINARIMA PRETI DAVLJENJEM! Bivši zadrugar nakon rijalitija poleteo u doživljaju sebe samog

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

26.07.2022 09:22

Kuku mene,pa dokle više o ovim prostacima..kao da su naučnici