ON NIJE POZNAT, NEGO PREPOZNATLJIV! DOSTA TAKVIH SAM ISPRATILA Dušica Jakovljević za Alo! o Grujinom bahatom ponašanju u emisiji
Foto: Alo/ilustracija

Da rijaliti učesnici sa skandaloznim ponašanjem nastavljaju i nakon izlaska iz „bele kuće“ potvrđuje primer Nikole Grujića Gruje koji je svojim neprofesionalnim ponašanjem u emisiji „Narod pita“ šokirao javnost. 

Naime, pevač koji je postao prepoznatljiv po tome što je u rijalitiju prevario suprugu, čitavo veče upadao je u reč gledaocima, drsko se obraćao voditeljki Dušici Jakovljević, a u jednom trenutku sebi je čak dao za pravo da napusti emisiju kako bi išao u toalet. 

O tome kako je ostala prisebna, profesionalna i na koji način pristupa bahatim sagovornicima, za Alo! je otkrila Dušica. 

- Ponosna sam na sebe, moji prijatelji, porodica i saradnici su mi uputili pregršt pohvala zbog moje profesionalnosti tokom sinoćne emisije. Nakon dvadeset godina bavljenja ovim poslom, mogu reći da me ovakve stvari rade. Volim nepredviđene situacije i drago mi je da sam uspela da napravim dinamičnu emisiju, s obzirom da su moji gosti u Zadruzi bili prilično ćutljivi- rekla je voditeljka, pa istakla da joj je žao što je Gruja sebe predstavio u takvom svetlu.

ON NIJE POZNAT, NEGO PREPOZNATLJIV! DOSTA TAKVIH SAM ISPRATILA Dušica Jakovljević za Alo! o Grujinom bahatom ponašanju u emisiji

Foto: Vladimir Marković

 

- Nikola je dečko sa fenomenalnim glasom, ali nažalost to nije dovoljno. Mislim da ima dosta faktora zbog kojih se onako bahato ponašao, ali time je samo sebi naštetio. Danas je lako dospeti u žižu javnosti, mnogima slava udari u glavu. On nije poznat, on je za sada samo prepoznatljiv, mnogo sam takvih ja ispratila kroz studio. Izgubio se i mislio je da sa mnom može neformalno da priča, zaboravio je u čijoj se emisiji nalazi. Nikada nisam dozvolila da se neko tako prema meni ponaša u kafani, a kamoli na mom radnom mestu- rekla nam je Dušica, i dodala:

ON NIJE POZNAT, NEGO PREPOZNATLJIV! DOSTA TAKVIH SAM ISPRATILA Dušica Jakovljević za Alo! o Grujinom bahatom ponašanju u emisiji

Printscreen

 

- Mislim da je sinoćna emiisija bila jedna od najboljih, reakcije ljudi su fenomenale, a ja sam ponosna na sebe.

NISU BAŠ PROŠLE NAJSJAJNIJE Poznati beogradski frizer dao svoj sud o frizurama zadrugarki, Aleks najgore ocenjena, a tu je i Dalila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

23.07.2022 09:47

Polusvet i Gruja i Mimas i Dusica, isti su. Gruja i Dusica drugari po alkoholu.

Toma

23.07.2022 11:32

Dušica je promenila više muškaraca nego ja čarapa, što kaže naš narod nekim ženama treba dati dve a nekim oduzeti i onu jednu.