VEČERAS SUOČAVANJE DALILE I FILIPA! Mujićeva stiže iz Šepka, a Car iz Crikvenice, obelodanjeni svi detalji, zadrugarka besna kao ris
Printsc Pink

Dalila Dragojević i Filip Car su nakon raskida otišli svako svojim putem, on u Crikvenicu, a ona u Šepak, međutim dolazi do velikog obrta.

Naime, večeras uživo na kanalu televizije Pink bivši par će se suočiti najpre jedno sa drugim, a onda i sa sudom naroda, a ovaj momenat su mnogi očekivali.

VEČERAS SUOČAVANJE DALILE I FILIPA! Mujićeva stiže iz Šepka, a Car iz Crikvenice, obelodanjeni svi detalji, zadrugarka besna kao ris

Printscreen

 

Jedno je sigurno - večeras će budućnost Dalilinog i Carevog odnosa mnogima postati jasnija, a da li će možda uslediti i veliko pomirenje pred kamerama ili ipak sukob i potvrda definitivnog raskida - ostaje da vidimo.

Podsetimo, Dalila Dragojević i Filip Car turbulentnu vezu otpočeli su pred kamerama rijalitija ''Zadruga'', javnost je gledala njihove skandalozne svađe, odnose i uvrede, a sve je šokirala njihov raskid nakon rijalitija.

SAČEKAO JE ČIM JE SLETELA U CRNU GORU Otkriveni novi detalji odnosa Pece i Maje, ne ispušta je iz vida, a ove plaže obilaze iz samo jednog razloga

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lelica

23.07.2022 06:23

Po običaju pljuvanje, svađa, vređanje a kada se kamere ugase- seks. Oprobani recept koji uvek uspeva, kao i ova farsa. Da li im iko veruje?