DEJAN JE SVE URADIO DA JE VRATI! Dalila bez dlake na jeziku o bivšem mužu, nije birala reči
Printscreen

Dalila Dragojević nije više sa izabranikom iz rijalitija Filipom Carem, a sada je odgovorila na surova pitanja gledalaca "Zadruge 5" vezana za njen ljubavni život.

Dragojevićku su pitali kako je mogla tako brzo da odustane od tadašnjeg muža Dejana.

- Nisam ja mogla to da iskontrolišem, verovatno se svima desilo isto, ali nisu bili pod kamerama... - dodala je Dragojevićka.

- Da li mislite da čovek tako funkcioniše u životu? Da odem na plažu sa ženom, upoznam neke devojke od koje dobijem povratnu informaciju i završim sa njom jer sam čuo par šarenih laži? Ne može ništa da se desi ako to ne dozvolite - rekao je gledalac.

DEJAN JE SVE URADIO DA JE VRATI! Dalila bez dlake na jeziku o bivšem mužu, nije birala reči

Printscreen

 

- Ja sam neko ko je osudio Nenada Aleksića Ša zbog svega što je uradio svojoj ženi, tada nisam znala ni pomislila da može slično da mi se desi... Kada sam ulazila u Zadrugu rekla sam da ne postoji šansa da se razvedem, ali život me je demantovao - govorila je.

- Mislim da je Dejan vrlo suzdržan večeras, kako ne bi ušao u kontakt sa tobom... Ja samo smatram da vi kao jaka žena niste trebali neke stvari da dozvolite. Ali desila se zaljubljenost, a šta ćemo sada sa njom? Zašto niste pustili da Car bude muškarac u toj vezi i niste uživali u svemu nego se konstantno svađali? Sama si jednom prilikom rekla, šta si sve ostavila zarad njega? Dejana bih pitao, kako će da odoli divnim devojkama koje sede iza tebe, svim obožavateljkama, da se i tebi ne desi zaljubljenost? - govorio je Đorđe.

- Ja sam dokazao da mogu da odolim svemu, Aleksandra nema potrebe da bude ljubomorna. Kada sam je izabrao, izabrao sam je po svim svojim parametrima koje imam. Ne može da mi se desi zaljubljenost... Ja imam dokaz za sve to - odgovorio je gledalac.

DEJAN JE SVE URADIO DA JE VRATI! Dalila bez dlake na jeziku o bivšem mužu, nije birala reči

Printscreen

 

- Dalila, misliš li da Dejan nije učinio sve da pokuša da te vrati? - nastavio je Đorđe.

- Uradio je sve što je mogao, ali tu ništa nije moglo da se promeni... Uvek sam govorila da sam u tom braku bila voljena, cenjena i poštovana - rekla je Dalila.

NE MOGU VIŠE DA SLUŠAM GLUPOSTI Dalila doživela pomračenje u emisiji, Mujićeva zabranila da se izgovara ova reč

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Emilija

19.07.2022 19:38

Huso, pošto se naš o svojoj ćerki, od 15 g. njeim skandaloznim otezima, konačno je vrme da prihvatiš istinu, i odedeš je na lečenje. Jednostano ona ima velikih psihičkih problema.To što ona radi je vid manipulacije, laži, prevara. a mozak joj je pun šupljina. Inteligentn nije već glupa ali odličan manipulator,što nema vee sa inteligencijom, vć vštinom koja se stiče godinama od malih nog.Ona je bolesna!Karakterne crte nula, moral nula. Sam je ompleksi rade...uništiće samu sebe. Ona "zveza", ese4 ali padalica. Dek e pobedio jer e vrea pažnje.čist i čestit malaić i odlčne porodice koja mu je utkala se ovozemalske vrednosti. Nije ona doprinela njegovoj pobedi ničim,, već sopsteom suvratu na nacionanoj frekvenciji.To je rdila ok je bila i u braku sa njim. Javljaju se medijima momci žestoki iz Bosne i javno daju izjave pod punim imenom i prezimenom.Krivim utem je kreula od15 g. Loš čovek. Ona je žena sa gređškom.