OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Dejan Dragojević priznao da li bi i njemu mogla da se desi javna prevara u rijalitiju, šokirao odgovorom
Printscreen

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", gost je pobednik pete sezone "Zadruge"Dejan Dragojević.

On je ovom prilikom govorio o braku sa Dalilom, s kojom je stavio tačku na odnos tokom boravka u Beloj kući zbog njene javne prevare.

Printscreen/Premijera

 

Kada vratiš vreme, šta nisi uspeo da pokažeš tokom svog učešća?

- Generalno sam netalentovan, ali mislim da se nisam skroz oslobodio. Nije moglo da se sve u tom periodu desi, da bude skroz neko moje čistilište zato što sam morao da dođem kući kako bi mi se vratile neke stare navike i da se vratim samom sebi, da pronađem sebe kao ličnost.

Kakav je tvoj život bio sa Dalilom? Nisi mogao da se izboriš za svoju ljubav, za porodicu i za slobodu uma?

- Sve se negde kočilo, nisam imao slobodu. Nisam imao ni Instagram, a kamoli da mi neka ženska osoba priđe, ako mi se nasmeje prodavačica... Odmah nastaje haos. Otprilike sam bio žensko u vezi, jer je ona imala i društvene mreže, družila se, govorio sam: "Ajde, nema veze, ugrišću se ja za jezik", dok sam se grizao, na kraju sam pregrizao sam sebe! Postao sam nem, niti sam pričao, niti sam komunicirao sa drugim ljudima, postao sam asocijalan, deprsivan, mračan... Samo sam znao da ustanem i da se svađam kao neka tetka.

Printscreen

 

Da li je mogla da ti se desi ta situacija, da se zaljubiš u neku drugu dok si sa Dalilom?

- Nije moglo da mi se desi, može svima da se desi, naravno, ali meni se nije desilo i niko neće moći ni da sazna da li bi to meni moglo da se desi. To mi se nije desilo ni ovih 4-5 godina koliko smo bili zajedno, nisam imao potrebu za tim. Sad da kažem možda, opet ne mogu, nije moglo, da je moglo, desilo bi se.

SVADBA IM NIJE U PLANU Aleks progovorila o odnosu sa porodicom Dragojević, pa postavila bitno pitanje Dejanu, on odgovorom šokirao sve

Komentari (0)

Loading