CAR NA STUBU SRAMA ZBOG DALILE Filip se u emisiji uživo obratio majci i sasuo joj sve u lice, ne može više da ćuti, trpi žestoku torturu
Printscreen

Filip Car je sinoć bio gost u emisiji "Narod pita", a ovo je ujedno i prvi put da se negde pojavio javno od završetka Zadruge 5.

Naime, kao što je i moglo da se pretpostavi, brutalni komentari na njegov račun su se nastavili i u emisiji uživo, a on je u jednom trenutku i pobesneo zbog toga.

Printscreen

 

- Filipe što si nervozan - pitao je Milan.

- Nisam dosta iska*an u mozak, pa još malo da me filaju. Hoće da se ubijem, da se obesim. Od mame moje, pa do komšija. Sa tim ispiranjem mozga su me naterali da se vratim u ovu sezonu. Je*em li ti krvavu nedelju. Svi me urnišu, ne samo za Dalilu, nego za sve. Nemoj da im udarim kontru. Mene moja majka ne zna jer sa mnom moraš znati, ja sam specifičan, nema urnisanje konstantno. Imate li vi ljudi svoje živote, radi li išta ovaj narod. Meni se čini da celi Balkan ne radi ništa nego vodi tuđe živote. Majka me zlostavlja, vrši mi mobing. Sve pare koja sam zaradio sam kući poslao, samo da je mir. Ostaviću i Dalilu, pa mama kad ti umreš ja ću naći ženu. Sa tobom ću sedeti do 70. godine, pa ću na kraju ići u onu emisiju da tražim ženu. Prošle godine su me razvalili sa kim sam sve bio. Ja nisam ni s jednom bio da su je voleli, ja moram otići tamo i naći neku iz Crikvenice. Nek me puste više. O teroristima ne pišu kao o meni i njoj - rekao je Car.

Printscreen

 

- Ima razloga da Dalila bude omražena, on tako priča jer su zajedno - rekao je Dejan.

- Ma nije do toga što smo zajedno - rekao je Filip.

AJDE MARŠ Aleksandra Nikolić napravila haos u emisiji, urlala iz petnih žila, Dejan i Milan Milošević nisu mogli da je smire

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

17.07.2022 15:18

filip je omadjijan ko nekad dki ylo je stiglo to daodradi i sada sepek idite u p .m da vam oci necidimo ista govna