Počeo kasting za rijaliti
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Kako se bliži početak šeste sezone rijalitija Zadruga, tako se sve više otkriva ko su novi učesnici pomenutog šou programa.

Jedan od njih je, prema pisanju domaćih medija i Nikola Sretenović, mladi pevač iz Beograda, koji se takmičio u muzičkom programu ,,Zvezde Granda". Nikola je za domaće medije otkrio i pod kojim uslovima je pristao da se nađe na velelepnom imanju, ali i koga od zadrugara već poznaje dugi niz godina.

- Potpisao sam ugovor za Zadrugu 6, to je istina. Ulazim da se pokažem kao pevač, jer je to moj primarni posao i da pokažem svoj talenat kao glavni adut i kvalitet. Naravno, zanimljivo mi je sve to i želeo bih da vidim koliko sam daleko spreman da idem u psihološkoj igri, kao što je ovaj rijaliti, jer sam svestan gde ulazim - govori Nikola i dodaje:

- Nemam ugovor sa Grandom, ja sam ispao pre potpisivanja ugovora! Ali odlučio sam se za Zadrugu, jer mi je upalo na bum i video sam u tome kao dobru šansu da se pokažem narodu i ispromovišem na najbolji mogući način - kaže on.

Nikola je progovorio i o uslovima za ulazak.

- Samim ulaskom prihvataš sve uslove koji su već poznati, niko te nije tukao da uđeš, ako uspeš da se izboriš sam sa sobom, što je zapravo i najveći test, onda si uspeo ceo rijaliti da savladaš. Nikakvi specijalni uslovi ti nisu potrebni, niti sam ja tražio, o honoraru neću da pričam, ali što se tiče uslova, nisam ništa specijalno tražio - ističe pevač.

Nikola poznaje i niz bivših zadrugara.

- Znam Maju Marinković, Aleksandru Subotić, Taru Simov, Ša sam upoznao. Uglavnom ih znam sve, jer sam pevao u Zadruzi - priznaje on.

Pevač je otkrio i da li slobodan ulazi u rijaliti.

- Slobodan, nemam za sada devojku , da imam devojku, ne bih ulazio, jer bi je sigurno prevario - rekao je on i otkrio da li su ga roditelji podržali.

- Da, oni se ne mešaju u moje odluke, znaju da znam šta radim, podržavaju me i na tome sam im zahvalan, jer znaju šta su prave stvari i žele da im sin bude srećan - dodaje Nikola.

Pevač je progovorio i o poznanstvu sa Tarom Simov.

- Da, sa Tarom se znam još od malih nogu, družili smo se, viđamo se povremeno. Tara je super devojka, ona je svesna da je napravila greške, ali džabe, to je ona, ne trpi autoritet, želi da ima svoju slobodu, da bude svoja, što je sada i pokazala. Takva je bila i kao mala, ratoborna, borila se uvek za sebe, uvek je kidala da bi uspela u životu, nikada nije dala na sebe. Izrasla je u super osobu i drago mi je da je uspela. Videli smo se skoro, ali nismo pričali o mom ulasku, jer nisam ni znao da ću ući, do pre nekoliko dana - govori Nikola.

SVE ŠTO VOLIM MI JE TU Dejan Dragojević priznao kako se oseća nakon svega, pa otkrio detalje razvoda sa Dalilom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading