ZAKAZANO KRŠTENJE DEJANA DRAGOJEVIĆA Otkriveni su svi detalji ovog svetog čina, a evo i koji zadrugar će mu biti kum
Printscreen

Dejan Dragojević pobednik je pete sezone rijalitija "Zadruga" kom se tokom učešća u najgledanijem rijalitiju dešavalo mnogo toga. Osim bračnog kraha, on je pronašao i ljubav, a tokom brojnih uspona i padova uz njega je uvek bio Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića.

Dejana je Lepi Mića bodrio i savetima mu pomagao da pregrmi sve teške trenutke u "Zadruzi", a već tada je Dejan shvatio koliko mu je dobar prijatelj Mića, pa ga je pitao da mu bude kum na krštenju.

Foto: ATA Images

 

I dok su mnogi verovatno pomislili da do toga neće doći, prevarili su se. Dejan će se krstiti 2. avgusta, a kum će mu biti upravo prijatelj iz rijalitija, Lepi Mića.

Lepi Mića je za domće medije otkrio detalje krštenja Dragojevića. 

- To smo se dogovorili u Zadruzi, krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji dugovni vođa, a mislim da mi je Dejan poverio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u "Zadruzi". Mnogo sam srećan i počastvovan - rekao je Lepi Mića na početku razgovora.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Krštenje će biti održano u jednom od najlepših manastira, u manastiru Krušedol, a kršteno ime će mu biti Mitar. Biće to u krugu porodice - dodao je.

JA SAM NJOJ OSTAVIO SVE Dejan Dragojević doneo odluku, evo da li će podeliti nagradu sa Dalilom

Komentari (0)

Loading