POMIRILI SE DALILA I CAR Dragojevića ponovo pogazila svoje reči i prešla mu preko svega, uhvaćeni zajedno na ovom mestu (FOTO)
Printscreen

Rijaliti par Dalila Dragojević i Filip Car raskinuo je tokom emisije, kada je Filip ostavio Dalilu na cedilu, ali je izgleda došlo do pomirenja.

Naime, Dalila je otišla na "remont" u jednu kliniku za estetsko ulepšavanje, da bi potom objavila "stori" na kom se vidi i Filip Car koji je čeka u pozadini.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dvoje čak su se i u centru grada slikali sa fanovima rijalitija, pa po svemu sudeći ponovo uživaju u romansi.

Inače, nedavno je Dalila pričala o tome kako se loše oseća zbog raskida sa Carem.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Filipa sam takoreći molila kroz poruke da mi se javi. Prvo sam zvala, odbijao je poziv i posle sam digla ruke. Izgleda da me je posle blokirao. Treba da odem u Šepak da se vidim s ocem, ali neću da idem bez njega. Hoću da ga upoznaju u pravom svetlu, a ne samo kroz svađe, koje smo imali dok smo bili unutra - rekla je Dalila nedavno.

POKUŠAVALA SAM, ALI VIŠE NE MOGU Sandra Rešić se oglasila nakon raskida sa Anđelom, pa priznala šta se dogodilo među njima

Komentari (3)

Loading
On

16.07.2022 17:14

Posle višesatne konsultacije sa Mitrovićem,pa taj čovek bas ima magičan štapić.

Шумадинац

16.07.2022 17:59

Боље сњим него у шепак

Ljiljana

16.07.2022 19:00

To je Husina nevina, naivna, poštena devojčica, od reči. Veštičara lažljiva. Rekla da bi zamazala babu oči. Samo neka ide iz Srbije. Osoba je nepoželjna. Babo veži kučku u Šepku.