POKUŠAO DA ISPROZIVA DEJANA DRAGOJEVIĆA Lapsus Kristijana Golubovića o kom bruji Balkan, izgovorio ove reči u programu uživo (VIDEO)
TV Pink/Printscreen

Bivši učesnik Zadruge Kristijan Golubović pojavio se na žurki povodom završetka Zadruge 5.

Naime, Goluobivć je odmah prokomentarisao Dejana Dragojevića koji je osvojio prvo mesto i kući otišao bogatiji za 50.000 evra. On je poručio da ono što je Dalila uradila, Dejan ne može za pet života, a onda je usledio lapsus o kom društvene mreže bruje.

- Čime je Dejan Dragojević uslovno rečeno kupio publiku i narod pa su ga izglasali sa preko 50 procenata ukupnih glasova za pobednika? - pitala ga je Golubovića voditelja u programu uživo.

 

 

- Četiri slova - žrtva - rekao je Kristijan i sve bi bilo u redu da reč žrtva nema pet slova, što je izazvalo pometnju na mrežama, a hit snimak se uveliko šeruje.

Podsetimo, dosta se spekulisalo da je ovo između Dejana i Dalile bio dogovor, ali nakon svega se može zaključiti da su to ipak bile samo spekulacije.

SVE JE ISPLANIRANO Isplivali novi šokantni detalji nakon što je Dalila raskinula sa Filipom uživo u emisiji, pozvao je i javno raskrinkao

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading