SAMO DA SE NE POSVAĐA SA BABOM Dejanova prva izjava nakon što je odveo Aleks u Veternik sve nasmejala, priznao zbog čega najviše strahuje
Foto: ATA Images

Dejan Dragojević sinoć je odveo devojku Aleksandru Nikolić prvi put u dom u Veterniku, a pred odlazak tamo stali su ispred držnog centra u kom su šopingovali.

Naime, Dejan se tada dotakao da je sve spremno za njen dolazak, a Aleks istakla da ima veliku tremu.

- Ljudi nas podržavaju u ogromnoj količini. Da sam došao ranije u tržni centar bilo bi nam nemoguće, zato smo došli kasnije, uveče... - kazao je Dejan Dragojević na početku i dodao:

- Aleks ide sad u Veternik. Pripremam kokice, Netfliks... (smeh) - rekao je sinoć on, pa se ubacila Aleks:

- Tako je, gledaćemo neke filmove, tako... Imam tremu što idem tamo, stidim se, neprijatno mi je malo! - istakla je ona.

- Iskačem iz frižidera svima! Sad je sve mnogo jače nego što je bilo... Samo da se baba i Aleks ne posvađaju u Veterniku (smeh) - istakao je Dragojević.

Podsetimo, dosta se spekulisalo u kakvom su odnosu Biljana i Aleksandra Nikolić, ali se nakon ovog gesta videlo da Dejanova majka ne želi da ponavlja istu grešku kao i sa Dalilom i neće se mešati u njihovu vezu.

ALEKS STIGLA KOD DEJANA U VETERNIK! Dragojević objavio intimni video iz spavaće sobe i sve oduševio, uživaju u njegovom domu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading