PUKLO PRIJATELJSTVO Mensur Ajdarpašić otkrio da li je spavao u vili Karića, pa se osvrnuo na odnos sa Milicom
Printscreen

Mensur Ajdarpašić je u velikom superfinalu "Zadruge 5" osvojio visoko 4. mesto. On se pojavio na superfinalnoj žurki, gde je progovorio o svim aktuelnostima, a odmah otkrio da li je dan proveo u vili Karića, s obzirom na to da se šuška da je njegovo prijateljstvo sa Stefanom Karićem puklo.

Spavao sam neka dva sata, mislio sam da ću malo da kasnim. U pola 11 sam se probudio i stigao ovde, drago mi je da je sve okej. Spavao sam sam, tu u okolini centra. Nisam kod Stefana bio, naš odnos se nije promenio što se mene tiče. Momak ima svoju devojku, nije bio tamo 10 meseci. Potreban mu je odmor, naravno da ja neću biti višak u toj priči, pustiću ljude da uživaju - rekao je Mensur.

PUKLO PRIJATELJSTVO Mensur Ajdarpašić otkrio da li je spavao u vili Karića, pa se osvrnuo na odnos sa Milicom

Printscreen

 

- Da li ćeš dati Milici drugu šansu? Da li ti je porodica nešto zamerila?

Nisam razmišljao o tome, još sabiram utiske. Ceo dan sam komunicirao sa svojom majkom, bratom, sa bliskim ljudima. Na kraju krajeva, ja sam njihovo dete, ali mnogo bolje je moglo da bude. Krivo mi je zbog mnogih stvari, izleta, nepromišljenih reakcija, ali desilo se. Nadam se da će drugi put biti bolje. Ovo mi je ozbiljna škola za naredni period. Oprostio bih svima sve, nadam se da će i drugi meni tako - rekao je Mensur za Pink.rs

BEZ DLAKE NA JEZIKU Marko Đedović nije štedeo bivše zadrugare, a onda opleo po Maji Marinković

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Oooo

14.07.2022 10:48

Sta ovaj hoće, da ponovo udje u zadrugu????!!!! Dokleeee bre sa ovim muslimanima u sred Beograda, dokle?? Muka mi je od njih, zašto bre Mitrovicu pozivas ove,ko su oni i zašto, neka Sede kod svojih i ne dolaze više!!!