IĆI ĆU KOD HODŽE Dejan Dragojević progovorio o svemu: Sa Aleksandrom ne planiram zajednički život (VIDEO)
Alo

Sinoć se na velelepnom imanju u Šimanovcima održala spektakularna žurka povodom završetka najgledanije, pete sezone "Zadruge".

Dejan Dragojević je prvi put progovorio o svemu, pa otkrio svoje planove za budućnost.

Alo

 

- Nema potrebe da pričam o ljudima iz rijalitija niti me interesuje da sa svojom porodicom pričam. Negde smo provukli moje ponašanje, kako su preživeli moje plakanje i haos - rekao je Dejan pa nastavio:

- Ja sam jako zadovoljan svojim učešćem, papiri se rešavaju, tako da Dalila više nije Dragojević. Moraćemo da rešimo neke stvari, meni kuća ne treba. - rekao je on.

- Aleksandra me čeka, nismo se videli. Turbo nam je odnos, i odjednom nismo zajedno. Ako je to prava ljubav, može samo da se poveća, zaslužujemo da provedemo bar sedam dana sa svojim porodicama, mi se non stop čujemo. Kada ona završi svoje obaveze doći če do Novog Sada. Ne planiramo zajednički život, ja sam se jednom prešao za to. Nekako je bolje da idemo korak po korak, da se još malo bolje upoznamo. - otkrio je Dejan za ekipu našeg portala.

Ostatak intervjua pogledajte u video prilogu iznad teksta.

JAKO SAM ZADOVOLJNA SVOJIM UČEŠĆEM Anđela Đuričić otkrila svoje planove nakon Zadruge 5

 

Komentari (4)

Loading
Milos

12.07.2022 11:23

Kad podes kod hodze moras da povedes dedu, pradedu,cukun dedu da vidis sta ce oni da ti kazu Milo i Ranko Milogorci.

Mijat

12.07.2022 18:12

Prvo svrati kod Muzičke pa idite zajedno ,gore je trebalo za tebe malo su ti klipova pokazali nije čudo zašto te je Mujica ostavila kada sam video kako ti Aleksandra pomaže u kupatilu

Starleta

12.07.2022 20:52

Tvojoj zloj i podmukloj dusi nijedan hodza ne moze pomoci,a jasno je da sa ovom svrakom ne planiras z.zivot jer kad Dalila mrdne repom ti se vracas da klanjas...

Zoran

13.07.2022 08:55

Zlo je moralno izopaceni narod podrzao i nagradio. Rec je o coveku koji.je izdao svoju porodicu svoju.veru svoje pretke .