PREŠLA SAM MU PREKO STVARI KOJE MNOGE ŽENE NE BI OPROSTILE Aleksandra Nikolić priznala koliko su je emocije prema Dejanu promenile
Foto: Printscreen Pink TV

Superfinale spektakularne, pete sezone "Zadruge" zakazano je za nedelju, 10. jul u 21 čas, a uoči završnice najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, autorka i voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije "Magazin In" ugostila je finalistkinje Marijanu Zonjić, Viktoriju Mitrović, Aleksandru Nikolić AleksDalilu Dragojević, Milicu Veselinović i Anđelu Đuričić.

Foto: Printscreen Pink TV

 

Voditeljka je svojim gošćama postavila pitanje kako bi one definisale ljubav u rijaliti i koja od njih je istinski volela i voli i dalje.

- Po mom mišljenju, ta prava ljubav u rijalitiju je borba, kada se boriš za nekoga koga voliš, bez obriza na sve, na komentare, rovce i kada se boriš sam sa sobom i kada pobediš sebe u nekim situacijama, kada se promeniš na bolje zbog neke osobe za koju smatraš da je vredna toga... To je, po mišljenju, prava ljubav - ističe Aleks, pa nastavlja

- Ja trenutno istinski volim i smatram da se to vidi po meni. Nekako sam se sva raznežila, dosta sam korigovala svoje ponašanje, i smatram da i on mene istinski voli. Slažem se da sam mu prešla preko nekih stvari, preko kojih neke žene verovatno ne bi, ja jesam - zaključuje Nikolićeva u emisiji "Magazin In".

Foto: Printscreen Pink TV

 

VIKTORIJA I ZONJIĆEVA POKAZALE NEZNANJE Zadrugarke nisu znale ko je Glogovac, a o potezu voditeljke će se pričati

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading