NAJPAMETNIJE, ALI NAJVIŠE BOLI Viktorija ogolila dušu, progovorila o abortusu i Marku Osmakčiću, pa priznala da li se kaje
Foto: Printscreen Pink TV

Superfinale spektakularne, pete sezone "Zadruge" zakazano je za nedelju, 10. jul u 21 čas, a uoči završnice najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, autorka i voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije "Magazin In" ugostila je finalistkinje Marijanu ZonjićViktoriju Mitrović, Aleksandru Nikolić AleksDalilu DragojevićMilicu Veselinović i Anđelu Đuričić.

Viktorija se na pitanje voditeljke osvrnula na abortus, kojem se podvrgla tokom boravka u Beloj kući, jer je ostala u drugom stanju sa diskvalifikovanim Markom Osmakčićem.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Pa... Ne znam. Znaš kako, ja sam iskreno bila protiv toga, kajala se još onda kada je sve počelo, kada sam saznala da sam trudna, njegovi stavovi, i tako dalje... Ja sam se već ostvarila kao majka, prelomile su te informacije koje su bile unete u Belu kuću od strane voditelja, što se tiče njega... To je prelomilo, ne mogu da kažem drugačije. Sve ono što je on izjavio, kako se oglašavao, meni se sve to moralo po glavi, s kim ću ja imati posla, nisam mogla da se odlučim da li bih ja sve to mogla sama da iznesem. Da sam odlučivala iz svoje duše, rodila bih bez problema - istakla je Viki i dobila aplauz od publike.

- Da li imaš bilo kakav osećaj krivice - upitala je Sanja Mitrovićevu.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Da, imam. Smatram da je možda trebalo da skupim dovoljno snage da u glavi saberem sve što imam i da nisam trebala da dozvolim da njegovo mišljenje i postupci utiču na bilo koji način na mene i moju odluku, jedino se zbog toga kajem. Da se sve to desilo na nekom drugom mestu, mislim da bih uradila po svome, ma šta da mi bilo koja osoba kaže, ali nekako mislim da posle deset meseci zbog mog psihičkog stanja i haosa nisam bila u stanju da odlučim šta i kako treba, pa sam se vodila razumom u toj situaciji, a ne srcem. BIla bih ceo život vezana za njega da sam odlučila drugačije, to je još jedan razlog zašto sam uradila to što sam uradila. Sad kad saberem sve, mislim da sam uradila šta je najpametnije, ali da najviše boli, da, boli - zaključuje Viki u emisiji "Magazin In".

Foto: Printscreen Pink TV

 

U PITANJU JE VELIKA BORBA Dalila Dragojević otkrila da ne želi da odustane od Cara, pa šokirala priznanjem

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading