NEDOSTAJE MI MILJANA Zola šokirao sve svojim izlaganjem, izvinio se majci, pa dozivao Kulićevu da se vrati u rijaliti!
Printscreen

Lazar Čolić Zola, došao je u Rajski vrt i porazgovarao sa Drvetom mudrosti o odnosu sa Viktorijom Mitrović i sinoćnjem skandalu tokom poslednje žurke, gde se ljubila sa bivšim zadrugarom Borom Santanom i šokirala javnost.

Naime, nakon skandala Viktorije i Bore Santane, Zola ne može da se sabere, pa je sebe nazvao najgorim imenima ikada!

Printscreen

 

- Kako si Zola? - pitao je Drvo.

- Iskreno mnogo loše. Toliko sam sebe napravio budalom, da bi sada šakama sam sebe tukao u glavu. Da sam neko ko je napolju, ismejavao bi sve što sam uradio! Deset dana smo pričali o nekim stvarima o svemu i ona uradi to što uradi... Ne mogu da verujem... Ja sam se sa njom poljubio još pre dva dana... Ja sam takva slina da ne mogu da verujem! Moram da skinem naočare, da me pogledaš ovako jadnog! Bolje da sam ceo život da sam ceo život ležao i da me Miljana Kulić udara u glavu, to bi sad potpisao, samo da ovo ne doživim. Gledaoci nemojte više glasati! Ovo je klasičan primer budale i indijanca, da nema dalje. Nakon svega ja njoj još i priđem! Katastrofa! Ne znam... - govorio je Lazar.

Printscreen

 

- Tukao bih sebe sam šakama i kamenjem u glavu. Da ona meni kaže da budem pored nje još deset minuta i da odem, ej?! Jasno je meni sve... I o kom kalupu se radi i o kom moralnom kodseksu... Sve mi je jasno, ali sam sebi nisam jasan! Kako je moj mozak to mogao da pomisli, da mi dopusti da pomisli ne da ležim pored nje nego bilo šta... Mene kao da je neko omađijao, kao da sam morao da se zaljubim u nju i odlepim za njom. Umesto da sam je napušio... Ne znam... Toliko me je blam svega, da ne znam šta da ti kažem... Non stop razmišljam... Au, Boso, izvini što sam ti ovo priredio! Ako treba neću ni dolaziti kući... - nastavio je Čolić.

Printscreen

 

- Da li ste vi bili u vezi? - pitalo je Drvence.

- Nismo Drvo, ali ja sam se istripovao kao da smo u braku! Ne znam šta mi se dešava - odgovorio je Čolić.

Printscreen

 

- A šta misli Viki? - pitalo je Drvo.

- Ma šta misli, boli nju uvo za sve. Radi kako želi... Svi misle da sam lud, a šta sam drugo nego lud! Da ja mislim nešto ozbiljno sa ovakvim kalupom! Za sve što mi se desilo sa Miljanom za tri godine, ovo je deset puta gore! - vikao je Zola.

- Da li ti nedostaje Miljana? - pitalo je Drvo mudrosti.

- Sad mi nedostaje! Da je najgora na svetu, sad mi je ona potrebna! Da je ona ovde ja se ne bih ovako osećao! Mnogo se loše osećam, nije mi dobro. Svašta sam prošao, ali neko da me ovako odradi, ja ne znam... Ovakve kao mene samo treba udarati u glavu! - kukao je Zola.

Printscreen

 

- Šta tvoj drug Car kaže na ljubljenbje sa Viki? - nastavilo je Drvo.

- Pa šta će da mi kaže, da se sklonim i bežim. Kao što sam ja njega savetovao, bez obzira na sve niste jedno za drugo... Šta će, vidi da sam 'otišao', a svaki dan mi je govorio...Sva sreća pa me nije zavozala kako je mogla, pa brate mili, odvezla bi ne na Novi Zeland! Tačno da sam izašao a da je sve ostalo kako jeste, bankrotirao bi pored nje! Totalno bi me uništila, gore nego bilo koja kladionica! - govorio je Zola.

DALILA PONOVO BEŽI IZ ZADRUGE Zadrugarka u jeku nervnog sloma podigla kapiju, javno se obratila produkciji: Vlado, nemoj to da radiš 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nens

06.07.2022 15:18

Ovo je zlo od decka. On i Viktorija. Bezi bre sa nacionalne tv.da vi budete uzor nasoj deci

Bg

06.07.2022 15:52

I vise od zla, dno dna, kome ovo smece treba? Uzas