NE ZANIMA ME ONO ŠTO SAM PRAVIO SA DALILOM! Dejan sasuo bivšoj sve u lice uživo u programu, pa otkrio da li se vraća u Veternik
Printscreen

Dejan Dragojević ustao je za crnim stolom i otkrio da li se nakon Zadruge vraća u Šepak.

- Da li si se iskreno zaljubio, kolike su tvoje emocije, i da li ćeš ići u Šepak da vidiš ogradu ili Veternik i da li ćeš se vratiti svojoj veri? - bilo je pitanje za Dejana.

- Sa Aleks mi je odlučno, volim je... Vraćam se u Veternik, a za veru neću da pričam, to mi je nebitno - rekao je Dejan.

Printscreen

 

- Ja osetim, to je neko ko je bivša Filipova i logično je da sam ja smetnja, a kada je bila žurka ja sam videla kako ga gleda. Mnogo je lepo kada progovore napolju i glume, a ovde nisu bili, a pokazuju svoje stavove na k.. A o ogradi se ne treba polemisati - rekla je Dalila.

- Ja ne vodim provokaciju mene, ovo je pitanje za Dejan, pna je rekla kao Šepek kao ja što pričam, ne vidim aj provokaciju, ja se jasam ogrešio prema njoj a ona je jedina devojka sa kojom mogu pokazati kako funkcionišem ja sa normalnim devojkama - rekao je Car.

- Ja mislim da je ograda do sada ugrađena, a bivša moja ljubavi ti imaš šansu da budete zajedno - dodala je Dalila.

- Gospođica je mene pomenula zbog Sandre Čaprić jer želi da se meša u sve odnose - rekao je Car i najavio ogradu od 40 metara.

Printsc Pink

 

- Koliko si se ti zaljubila u Dejana, da li ćeš nastaviti da radiš iste stvare napolju, koje si radila pre - upitala je Sandra.

- Ja sam sve rekla o sebi, nema nikakvih skrivenih radnji na koje se aludira. U Dejana jesam zaljubljena. Mi imamo jako lepu vezu u poslednje vreme, ja sam spustila loptu i sebe promenila, meni nema šta da se zameri, pa onda svi žele da izmisle nešto da bi me ocrnili. Sledeći put neka dokumentovano pričaju o nečemu, pa ćemo razgovarati - kazala je Aleks.

- Moram reći, dok je bila ovde Sandra Čaprić se nije ćula, verovatno je po izlasku čula neko mišljenje dela publike, pa se osilila da ovako komentariše - rekao je Zola.

- Dejane , koje je tvoje mišljenje - upitala je Ivana.

- Ma ja posle ovoga mogu preko da prodajem epruvete, kada vidim kako dobro ide taj posao. Mogu i u Hrvatsku, kod zeta, šalim se. Ma, nemam komentar na sve ove nebuloze, nek priča ko šta hoće - kazao je Dejan.

SVE ISPLIVALO U JAVNOST Zadrugaru uplaćen novac na račun da Mensuru prenese informacije iz spoljnog sveta, objavljena skandalozna fotka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading