BUKTI RAT MEĐU BIVŠIM LJUBAVNICIMA Dalila nakon Ermininog pitanja osula paljbu po Caru, ali on joj nije ostao dužan
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja starih zadrugara".

Naredno pitanje postavila je Ermina Pašović.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kako bi Dalila iz Zadruge 3, komentarisala ovu sada koja si postala - upitala je Ermina.

- Mislim da sam sinoć to rekla, Mića me je to pitao. Nazvala bih sebe najvećim odronom. To može dopustiti samo žena koja nema samopoštovanje i dostojanstno. Imala sam sve, sada nemam ništa. Jeste bruka i sramota, ne ponosim se svojim postupcima - rekla je Dalila.

- Ona smatra da je odron jer je prešla meni preko nekih stvari meni, a ne jer je ispala ološ prema nekom - rekao je Car.

- Ne želim da neko prevodi moje reči, čovek koji traži žrtve među ženama koje imaju jedva 50kg, ove žalopoljke neću da slušam - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nisu žalopojke, ja ovde ne kukam. Nisam ja žrtva jer sam se zaljubio u tebe. Meni je ova žena smešna k'o bioskop, ako je slušate šta ona govori, shvatićete koliko je kontradiktorna. Ne želim da neko plače zbog mene, govori kako sam kukavica - rekao je Car.

- Ti si radio mnoge stvari preko moje grbače, tako da ja smem da plačem zbog tebe. Ne zavisim od tebe, kukavice, istavio si me na kukavički način - rekla je Dalila.

- Videli smo kako ostavlja muža, kako ostavlja mene i kako ostavlja kombinacije, sve smo to gledali ove sezone - kazao je Car.

- Ne zanimaš me, mogla sam jutros da završiš u mom krevetu ali te više ne želim. Da sam želela da sediš pored mene ovde, ti bi sedeo. Ti si dečko bez stava, karaktera i obraza - dodala je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona je ta koja je uvek želela da odlučuje šta ću ja govoriti, kakop ću se ponašati, ne može više tako - kazao je Filip.

- Ti si ustao da prokomentarišeš njen odovor, a nisi ni čuo šta je rekla - rekla je Šopićka.

- Biću sve surovija i odvratnija, videćeš. Uvek ovo radi. Ostavio me je, kukavički, sve do dana današnjeg nije imao lepo izlaganje u vezi mene, a ja za njega jesam. On konstantno govori da su svi moje žrtve, svima je bilo loše zbog mene. Kao čovek me je izdao - kazala je Dalila

- Ova žena govori lepo samo o ljudima koje povredi - dodao je Car.

ŠOK ZA SVE ZADRUGARE Car je imao opasnu ponudu za Erminu Pašović kada je video kako izgleda, a onda je priznao koju bivšu je najviše voleo

Komentari (0)

Loading