ON SE UPLAŠIO ŠTA ĆE REĆI PORODICA Sandra obelodanila čega se Anđelo najviše plaši: Kako god da bude, idemo dalje
Printsc Pink

U toku je emisije Pitanja novinara. Naredno pitanje novinar je postavio Sandri Rešić:

Sandra kako si, vidimo da blistaš - rekoa je novinar.

Jao hvala, super sam - rekla je Sandra.

Deluje da si u grču zbog Anđela - upitao je novinar.

Printsc Pink

 

Primarni grč je taj što ne mogu da se opustim, bez obzira koliko je nama lepo, meni ono što se dešavalo pre svega meni daje nemir kako će biti napolju. On ima neke svoje strahove koji mene stavljaju u tu poziciju, ali moram da priznam da ja ovde ni u jednom momentu nisam osetila da bi to bilo drugačije napolju. Imam strah da to neće biti tog intenziteta, ali opet kažem da sve to malo više ide i da ja preterujem. Moram da se spustim na zemlju. - rekla je Sandra.

Nedavno smo imali priliku da vidimo da je Anđelo plakao za Teodorom, rekao je da ima emocije prema njoj, je l te to remeti? - upitao je novinar,.

Pa ne, ona je tada rekao da žali za tim vremenom, ja kontam da to nije tako. Ne verujem da tu ima emocija, i to mi ne stavara nesigurnost. Kako god da bude, idemo dalje i borimo se. On se malo uplašio šta će reći napolju, porodica, prijatelji, poslovni partneri - rekla je Sandra.

Kako komntarišeš to što si njemu uvek druga opcija ? - glasilo je pitanje.

Printsc Pink

 

On se uvek vraćao meni, znači ja sam ta - rekla je Sandra.

Nakon toga Anđelo je ustao da prokomentariše sve:

Obzirom da sam slušao sve, ja imam da kažem da sve što je bilo pre nje su moje pogrešne odluke. Ovde sam poremetio odnose sa prijateljima, ja remetim stvati zbog gluposti, sukobi sa Đedovićem itd - rekao je Anđelo.

Ja ne želim da se moja prodica oglašava i da komentariše, a verujem da bi im se dopao moj trenutni izbor. Ona je devojka koja je učestviovala u rijalitiju i svi su videli kakva je, ja verujem da bi nas oni podržali. Prerano je da mi mi komentarišemo - rekoa je Anđelo.

ZNA ŠTA JOJ SE SPREMA Dalila Dragojević poznaje narav Filipa Cara, pa je na vreme sakrila stvari od njega

Komentari (1)

Loading
Бла Бла

03.07.2022 10:16

Јој шта ће му рећи његови па се мала слиница упалила 😂