UČINILA SI LOŠE, VRATILO TI SE ISTO Lepi Mića nije ostao ravnodušan na Daliline suze, ali je  ovim rečima vratio u realnost
Printscreen

Lepi Mića je uatekao uplakanu Dalilu Dragojević i odmah krenuo da je savetuje, onako, iz srca. Naime, on ima njabolje namere ali i iskrene, on joj govori da joj se vratilo sve što je radila Dejanu Dragojeviću.

- Ne mogu više! - plakala je ona.

Printscreen

 

- Otac će da oprosti sve, veruj mi kad ti ja kažem! Sedi, bićeš dobro. Ajde, ako krenemo da pričamo da prestaneš da plačeš. Što si uradila, uradila si, tu je kraj. Ostavila si i sada si ostavljena. Učinilo se loše, vratilo se loše, jedan jedan. Nisi ni prva ni poslednja koja je ponižena i koja je ponizila nekog muškarca. Misli na sebe, ako smatraš da si pogrešila, pokaj se i gledaj srbe. Voli te na neki način koji je bolestan. Ako je on bolestan, što si ti bolesna? Ako sve lupa, on lupa sebe. Ne ide, ne ide, prijatno i doviđenja. Imaš svoj život, nisi ti neko ko je pao sa neba, sve znaš da radiš - rekao je Lepi Mića.

Printscreen

 

STEFAN IMA DEVOJKU, EVO JE OVDE Jovana progovorila o Krićevoj vernosti, pa prokomentarisala aferu sa Marijanom Zonjić

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Violeta

03.07.2022 07:53

Lepo joj Mica rekao i ako mozete nekako da joj stavite do znanja da se ne miri sa onim psihopatom. Ona je lose postupila jeste, ali ni jedna zena ne zasluzuje ovo sto on njoj radi.