ZAKLEO SE GRUJA Haos u Beloj kući, obećao ljubavnici da je napolju neće pogledati: Ne ostavlja se niko sedam dana pred kraj!
Printsc Pink

U toku  Igre istine Sandra Rešić je naredno pitanje postavila Mimi Šarac:

- Da li je istina da si mu ti rekla da moraš da se opereš od ove priče zbog svojih kući? - upitala je ona.

Printsc Pink

 

- Ja smatram da ne mogu da se operem, pogotovo posle svega. Da, on me je pitao da li sam ja želala da se operem, ja sam rekla da jeste tako, ubog porodice jer ne znam kako ću da ih pogledam. On je uvek neko ko iznese sve kad smo u svađi! Ja više u njega poverenje nemam - rekla je Mima.

- Ja nikada nisam izneo ništa iz privatnog života što si mi pričala. Danas sam to rekao jer mi je katastrofa u glavi i u duši. Šta sam ja sve radio zbog tebe i tada mi je bila izlupana ruka. Nikada mi nisi pokazala ovde nikad na pravi način tu neku ljubav. Dala si za pravo svima da isto misle i da kažu.

- On je govorio da ja tražim samo jedan razlog da raskinem, ja sam rekla da je istina da tražim jedan razlog - rekla je ona.

Printsc Pink

 

- Ne kažem ja da ti mene ne voliš, samo ne znaš da pokažeš to. Ti želiš da ublažiš sada sa svojima i onda da mene zoveš da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Ja sa nekim, ko me odbaci nedlju dana pred kraj, posle svega, sa nekim posle toga, ja se kunem u sve najsvetije, neću to dozovoliti - govorio je Gruja.

- Sada, sada se ne ostavlja niko, sedam dana pred kraj. Pič*o! Ti si pi*ka - rekla je Dalila.

- Vrati se Mimi ja ću Dalili - ironično je rekao Car.

- Zakleo sam se jer će mi to biti neki zid koji nikada neću preći - rekao je Gruja.

 

Printsc Pink

 

SKANDALOZNO PONAŠANJE U ZADRUZI Borba između zadrugara ne prestaje, ovakav haos još nije viđen

 

Komentari (0)

Loading