BEŽI ŽENO SPAŠAVAJ ŽIVU GLAVU Dallila i Filip u nikad većoj svađi, Dragojevićka na rubu živaca
Printsc Pink

Igra istine je i dalje u toku, a Stefan Karić, postavio je pitanje Filipu Caru kako bi prokomentarisao odnos sa njegovom bivšom devojkom Dalilom Dragojević.

- U radiju smo danas videli neke tvoje čudne reakcije... Žao mi je što si sebe dovodio u neke loše situacije, ali danas nisam čuo ništa toliko loše u Dalilinom izlaganju, da bi se ti onako iznervirao... šta se to desilo? - pitao je Karić.

Printsc Pink

 

- Drago mi je što si me to pitao, danas mislim da sam pogrešio i da sam se ogrešio. Nisam čuo lepo ni o čemu ste pričali... Ustao sam i bio sam bunovan, pola nisam ni čuo... Kada čujem da govori, imam često averziju i odmah planem čak i kada ne govori gluposti - odgovorio je Car.

- Ona je danas govorila kako je pogrešila u nekoj situaciji - dodao je Karić.

- Sada znam, ali danas nisam lepo čuo... Prevrti mi mozak totalno, jedan dan se svađa sa Dejanom, drugi dan ga ne vidi, treći plače, četvrti je ne zanima, ja sam totalno lud... Ne znam šta više da očekujem od nje - rekao je Filip.

- Ona je neko ko je danas priznao svoje greške - ponovio je Karić.

- I ja sada priznajem da sam pogrešio, svestan sam da nema opravdanja. Više puta sam rekao da sam siguran da može da me ispoštuje, da će da uradi ono što bi meni odgovaralo i donelo nam dobro, mi bi odmah stupili u vezu i sve bi bilo u redu... Ali, da se ne lažemo, ja sam sve više lud, a ona sve više pravi greške... Nismo jedno za drugo, dobijam averziju od nje... Ne mogu pregristi ovo sa Anđelom, pokušao sam i potrudio sam se, ali ne mogu. Mnogo mi je stvari nejasnih... Ja ispadam monstrum, a ona neko ko je bez dokstojanstva i stava... Mrzim sebe što volim nju! Rekao sam više puta, da mislim da smo mi od većine pametniji i zreliji a ispadamo najgori! - nastavio je Filip.

Printsc Pink

 

- Jedna osoba mi je rekla: 'Beži ženo, spašavaj živu glavu'. Tu sam shvatila da je kraj i da treba da stavim tačku na sve. Ne mogu više da se objašnjavam, po prvi put sam shvatila da je svemu došao kraj. Danas sam prva došla i poljubila ga i sve, ali nema više vajde... Bolje je i što nismo porazgovarali iako smo to planirali. Kada rezimiram sve, ja sam kriva za sve. Filip Nikada nije trebao da mi se desi u životu, a kad već jeste, nisam trebala da prilazim preko mnogih stvari. Rekao mi je i danas da sam 'ku*va' i da sam 'd*olja'... On mene nikada nije voleo, već je osećao samo strast i potreba da osvoji neki trofej - rekla je Dalila.

- Namerno sada ponavljaš Dejanove reči? - pitao je Karić.

- To je ono što joj ja govorim mesecima! To da nisam trebao da joj se desim, to je aludiranje da je trebala da ostane u braku! To konstanstno radi! Ja je jesam prvi uvredio, istina, trebao sam samo da kažem: 'doviđenja', a ne da gledam ovde kako flertuje sa Osmakčićem... Ona je neko ko nikada nije sam jer nađe mene dežurnu budalu, kada istroši mene onda ide kod drugog i tako vrti u krug. Kada vidi da sam nasmejan onda ide kroz staklo, a kada poludim onda plače i kuka... Ja da sam želeo da se operem od nje mogao sam dok je htela da bude sa Anđelom, ali nisam... Nećemo biti zajedno, ne zbog ljudi, mame, tate, brata i kravate, već zbog toga što je loša, toksična, zla i bezobrazna... - govorio je Car.

Printsc Pink

 

- Sada kada je došao kraj, naravno da mora da se pere... Mora da se skupe testisi, da se pogledaju ljudi u oči... Ali ti isti testisi, bili su prisutni kada je priznao da se zaljubio, ali tada je bio u rijalitiju i tada je bilo okej... Ostala sam sama, da, jeste me strah izlaska, ja sam imala poverenja u njega i nisam verovala da će ovo uraditi... Ratnik je bio kada je počinjao rijaliti, kada je sve bilo pod nadzorom Velikog šefa, a sada, kada treba da budemo pod nadzorom naroda i nas, on se povlači - nastavila je Dalila.

ANĐELOVA MAMA ĆE PRIHVATITI SANDRU Irma Sejranić dala svoj sud, pa pohvalila Rešićku kao nikada do sada

 

Komentari (1)

Loading