KADA ME ONA POGLEDA, JA MOGU DA ZAPLAČEM Viktorija Mitrović ogolila dušu, pa priznala ovo
Printsc Pink

Ovonedeljni vođa Mateja Matijević je za "potrčke" postavio Sandru Rešić i Anđela Rankovića

Zadrugari imaju pravo da nominuju jedno od njih dvoje, i da o njima iznesu svoje najiskrenije mišljenje. Naredni je nominovao bio je Lazar Čolić Zola:

KADA ME ONA POGLEDA, JA MOGU DA ZAPLAČEM Viktorija Mitrović ogolila dušu, pa priznala ovo

Printsc Pink

 

- Ja sam neko ko podžva taj odnos, ali ne smatram da je neka van serijaska ljubav ali smatram da je temelj dovoljan da se uđe u odnos. Da Sandra nije ušla u odnos, za mene bi bila folirant. Sandra i ja smo se svađali prošle sezone ali se nikakda nismo vređali. za porodicu i to. Imali smo uvek neki animozitet. Pred kraj sezone je spustila lotu. U nekim momentima sam bio kvaran ali sam hteo da prokomemtarišem i tvoje situacije. Nasmejani ste, blejite i šetate. Što se tiče Anđela i mog odnosa, mi se poznajemo, ja ga mnogo poštujem. Vidim da njemu ne odgovara ovaj prostor, kao da je ovde ne znam ni ja šta uradio. Smatram da ti te stavri nisu potrebne i ne smatram da si uradio bilo šta katastrofalno. Imali smo neku situaciju gde nam je bilo neugodno. Nismo najbolji ali imamo neko poštovanje međusobno i eto, sviđa mi se što mnogo razmišljaš o porodici. Sačuvaću Anđela a poslaću Sandru - nominovao je Zola.

Sledeća je nominovala Viktorija Viki Mitrović:

KADA ME ONA POGLEDA, JA MOGU DA ZAPLAČEM Viktorija Mitrović ogolila dušu, pa priznala ovo

Printsc Pink

 

- Ja sam bila okupirana jednom metom, nisam razmišljala ni o sebi a ne o njoj. Ona mi je nakon toga dala uvek savet i vratila me u kolosek, svaki put. Utiče na mene pozitivno, to je jedina osoba koja kada me pogleda ja mogu da zaplačem. Ja sam povezana sa njom. Ona je lepa i dobra, smatram da ona ne treba da dozvoli sebi da trči za nekim. Sve je bilo čudno sa Anđelom. Ne bih želala da potenciram na tome, smatram da je ružno. Anđelo ima neke dobre strane, smatram da je smiren i dosta povučen i jako stidljiv. Ali, mislim da, ako je upitanju strast i hemija, da je bomba. Isto tako mogu da kažem i za Rešićku. Iskreno, smatram da sam se oglrešila o Sandru, ne bi ona ni ispala da je nominovana. Sačuvaću Sandru, a poslaću Anđela - nominovala je Viki.

NEMOĆAN SAM DOK MI CAR TUČE ĆERKU! Huso Mujić za Alo! progovorio o stravićnom nasilju koje Dalila trpi od svog dečka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading