OVO O NJIMA MISLI CEO BALKAN! Stefan Karić urnisao Dalilu i Cara u programu uživo, sasuo im sve u lice, zadrugarka zanemela
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je ušao u "Zadrugu" kako bi postavio zadrugarima pitanja o najaktuelnijim dešavanjima protekle sedmice.

- Koliko je teško odgovoriti u njihovom slučaju, njemu nikad ne odgovara njegov odgovor? - pitao je Milan.

Printscreen

 

- Uvek je morala da gleda šta će reći, tako i on, kada se obraća nekim devojkama s kojim je imao nešto. On sada smatra da je slobodan, pa ima slobodu u komunikaciji. Mene je šokirao kada me je pitala da li je Anu pozvao u emisiju preko mene. On je njoj više zamerio što nije mogla da iznese mišljenje, kao na početku. Njega je kod nje privukla ta surovost. Rekao joj je i da Dejana ne treba da podbada - kazao je Karić.

Podsetimo, Dalila i Car nakon raskida koji se desio u ponedeljak nemaju nikakvu komunikaciju, a sinoćna dešavanja tokom žurke između njega i Ane dodatno su razbesnela zadrugarku koja ne zna šta će sa sobom od besa.

ŽESTOKA SVAĐA ANE I FILIPA CARA! Izgovorene skandalozne uvrede, zadrugarku cimer kupao golu, sve otkriveno: Privela si me u krevet!

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Sremac

30.06.2022 06:55

Karma je čudo sve se vraca i plaća. Kad je pravila bebu sa švalerom pored muža bila je sretna kur*etina ološ to treba dobro izmlatiti govnjivom motkom

Ika

30.06.2022 09:47

Treba još gore da je urniše, raspala kurvetina!!!

Cile

30.06.2022 12:44

Slažem se ona je samo za govnjivu motku