JA SAM SIGURNA DA SE ZOLI SVIĐAM Viki otkrila sve, pa priznala šta se dešava između Čolića i nje
Printsc Pink

U toku je sastanak na temu muđuljudskih odnosa. Ovonedljni vođa Mateja Matijević je reč dao Lepom Mići, koji je pokrenuo temu "muvanja" Vikotije Mitović i Lazara Čolića Zole.

- Milsim da trebamo da budemo malo aktivniji. Čovek koji ima dvoje dece, divnu porodicu. Gospodin ovde, kada popije, poludi i izađe. Ja ne znam šta više da kažem grujo. Niti je ona vredna, niti si ti vredan. Milsim da ti ideš za njom kao uhoda, meni to više ništa nije jasno. Što se tiče Ane Jovanović, žao mi je što je pocepala lice, ali nije umrla da je neko kupa. To je žalosno i jadno. Čuo sam da se Viki za malo je*ala sa Zolom, pozdrav za Marka, Zolinog prijatelja. Ovde ima itetkako priče za razgovore. Imaju oni pravo da kažu šta hoće, ja samo kažem da sam čuo. Ja mislim da ćete se tako iz*ebati vas dvoje kad izađete... To su neke stvari koje su vidljive, ja bih voelo da akteri ustanu.

Printsc Pink

 

- Imam da kažem samo da sam sela jutros i došlo je deset ljudi da mi kažu da su se oni hvatali u bazenu, da je prebacio posteljinu i da ju je hvatao za grudi - rekla je Nevena.

- Evo nek se javi ko to kaže. Budalo jedna, ova budala nije normalna - ubacio se Zola.

- Ti si probudio i mene i Dalilu, pao si između i tražio si nešto - izdaje Marijana.

Printsc Pink

 

- Ja smatram da se ništa konkretno nije desilo. Ja sam Zoli rekla da smatram... Rekla sam mu da je zaljubljen u Nevenu i da ja još uvek volim Marka i da će se pokajati kad ustane. Grlio me čovek, ne znam šta mu je sada. Ja ne mutim ništa, ja uvek kažem iskreno - rekla je Viki.

- Stalno ona i ja pričamo o Neveni - dobacuje Zola.

- Mene ne zanima, ja sam rekla da je za mene rijaliti gotov. Ja sam sigurna da se ja Zoli sviđam, ali, bićemo na distanci - rekla je Viki.

 

Printsc Pink

 

PIJANA RAZBILA BRADU Ana Jovanović doživela je nezgodu, zadrugari ostali u šoku 

Komentari (0)

Loading