ODUVEK SAM IMAO STRAHOPOŠTOVANJE Stefan Karić otkrio kako izgleda njegov odnos sa Osmanom
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić sedeo je u pušionici sa Lazarom Čolićem Zolom i FIlipom Carem, te im je tom prilikom otkrio kakav odnos ima sa svojim ocem, Osmanom.

Printsc Pink

 

- On mene nikad ne zove. Kad me zove, znam da sam nešto sj**ao. Oduvek je gradio naš odnos da budemo kao drugari, da ja njemu mogu sve da kažem. to je možda i namazano išao - rekao je Karić.

- Koliko to znači kad imaš takav odnos - dodao je Zola.

- Nikad on mene nije tukao, ali sam oduvek imao strahopoštovanje Umemo mi da se posvađamo, obojica smo tvrdoglavi, pa ume to da potraje. Kristina, je tu da izbalansira - nastavio je Stefan.

- Ja sam imao takav odnos sa ocem isto. Bojao sam se mami da kažem nekad nešto, dok njemu mogu sve da kažem - ubacio se Car.

Printsc Pink

 

- Ja sam oca upoznao sa 12 godina, ja nisam znao kakav je to osećaj. Kad sam upoznao oca, znaš čujemo se. Iskren da ti budem, drugarice od moje mame su insistirale da moja mama bude ta koja će da ga kontaktira, da meni u pasošu piše ko mi je otac. Mama i ja smo izašli, otišli u butik da kupimo garderobu za taj sastanak sa njim. Rekao je da nije siguran, tražio je DNK. Pričali smo, šta sam ja znao, dete. Mi dolazimo u bolnicu, on ulazi i sam se okrenuo. Kaže: "Znam da si moj". Kaže: "Bolje ove pare da dam vama, nego ovima". - rekao je Zola.

SEVAJU STARE VARNICE Mateja nije mogao da izdrži, pa zaplesao sa Anom Jovanović

Komentari (0)

Loading