TRAGIČNA SUDBINA Viktorija grcala u suzama, napustila emisiju, ovo je dotuklo
Printscreen

Nakon što je odgledala svoje "Uspomene", Viktorija Mitrović Viki je ustala da prokomentariše sve ali nije smogla snage samo je izašla iz kuće:

- Nemam komentar, na kraju mi je bilo najteže kada sam videla svoju ćerkicu. Izvinite neću da komentarišem - rekla je uplakana Viki.

Printscreen

 

- Njen život je svima naterao suze na oči, ona je jedna devojka koja se napatila - rekla je Ivana.

- Tragična sudbina jedne devojke. Njena tragična sudbina od samog starta pa do dana danas. Ona se izgleda pomirla sa sudbinom da će joj život uvek biti pakao, a ima izreka da se tužni ljudi osećaju u životu kao u hladnom grobu. Nju su gajili baba i deda, a ne roditelji, a mi nažalost znamo da takve osobe sa velikom tragedijom imaju problme, njoj treba pomoć, ona ima dete i mora te stvari da ostavi iza sebe. Nadam se da ju je cela situacija naterala na razmišljanje da mora da se trgne da se pribere a ona zna da jedna devojčica zavisi od nje - rekao je Marko.

Printscreen

 

- Dođe mometnat kada je ona rekla da nema snage. Nju dižemo na noge, ali ona se trudi da shvati šta joj mi pričamo i ona nas čuje, a nakon toga ima pogled da je odustala. Ne treba joj to, nažalost, mora da potraži pomoć, njoj treba prijatelj i mora da ceni sebe - dodala je Sanja.

- Nije ona birala svoj život, njoj je život nametnuo sve to. Ona mora da se izbavi iz svega toga, greši ona, ali mora da se izdigne. Ona se gadi svega i bavi se tim poslom jer joj je sve gadno posle te tragedije. Ona je radna, vredna, društvena, ali njoj duštvo danas treba da da šansu i mora da prezentuje te stvari na bolji način. Ona nema volju,, izašla iz pakla u brak, pa bežala, a baka i deka joj gaje dete, mora da se bori - rekao je Mića.

Printscreen

 

IZABRAN POSLEDNJI VOĐA ZADRUGE 5! Izbačena zadrugarka donela odluku, pomrsila konce bivšim cimerima, a evo i ko je najviše na udaru

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maks

27.06.2022 20:48

Stojecki I sa podignutom glavom moramo da snosiimo posledice svojih greska. Neke zene bas vole da izigravaju pacenicu . Viktorija nije naucila iz predhodne veze da postuje sebe i ne treba da izigrava zrtvu sama je kriva deca se ne prave u rijalit.