NISAM BILA SVESNA KOLIKO SAM OKRUTNA Dalilu stiglo gorko kajanje zbog svega što je priredila Dejanu, potpuno se slomila i zaplakala
Printscreen

Nakon pauze za reklame, o uspomenama Dejana Dragojevića pričala je njegova bivša supruga Dalila, koja nije bila ravnodušna dok ih je gledala.

Naime, Dragojevićka je otvorila dušu pred zadrugarima i priznala da je tek sada svesna kakva je bila prema Dejanu.

Printscreen

 

- Šta da kažem, sad baš pričam sa Filipom. Videla sam par scena gde sam bila okrutna i bezobrazna, nisam bila svesna u tom momentu. Kad mi je Filip tad govorio da sam odvratna, ja nisam gledala tako. Zaljubila sam se, postala odbojna, nije me zanimalo šta se dešava na toj drugoj strani. To je to. Stidim se tih svojih postupaka, ali tad sam radila samo onako kako se osećam. Da upravljam razumom, ništa se ne bi desilo ovde, nego bih to završila napolju i ušla ovde kao slobodna devojka. Žao mi je što je tako bilo. Lepe su uspomene. Malo sam se poljuljala kad sam se videla u bolnici. Priznajem, bila sam okrutna prema Dejanu, ali nisam bila svesna. Filip mi je jedini tad govorio da sam odvratna, arogantna - istakla je Dalila.

Printscreen

 

- Da li ti dođe da uputiš izvinjenje? - pitala je Ivana Šopić.

- Ja sam se ovde izvinila, pa kad se desilo ono za moju porodicu, rekla sam da mi nije žao. Ali naravno da mi je krivo kad sebe vidim ovakvu. Žao mi je, nisam mogla protiv sebe. Ja verujem da ima i gorih scena. Žao mi je što sam bila takva, bez obzira na sve, od mene nije zaslužio da ako sam otišla, budem i okrutna i bezobrazna. Tih pet godina koje smo proveili, ja sam uvek govorila da su bile lepe. To je bio lep period, to nije bila lažna sreća. Ali kad sam ušla ovde, koliko god sam pokušala da se oduprem, nisam mogla protiv sebe - govorila je Dragojevićka kroz suze.

PRIKAZANE DEJANOVE USPOMENE! Muk u Beloj kući, Dalila nije mogla da zaustavi suze, uhvatila se za glavu kad je videla šta mu je uradila

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

25.06.2022 21:16

Divne godine i odma se zaljubila u drugog !!! Ima li iko da je vidio ovakvo zlo ,da se nikad ne zastidi ,beskrupulozna bas u svemu i u svakoj sutuaciji. Vjerujem da ce glumuca ,poslednje trenutke u Zadruzi ,prirediti jos nesto "neocekivano" i smisljeno ,sto od nje ,sto od produkcije !!! Ima li razlike izneđu nje i prostutuke ,e nema !!! Sve za pare ,poslije koga briga ,a i babo ce oprostiti kad vidi gomilu para !!!