MINA DOBILA PARE DA RASTURI VEZU MENSURA I MILICE Voditelj u programu uživo obelodanio šok detalje, Ajdarpašić zanemeo, a ni ona nije ostala imuna
Printscreen

Brojne teorije zavere prisutne su u Beloj kući, a poznato je da i Mensur Ajdarpašić neke od njih i sam kreira u svojoj glavi, a sada se pojavio snimak koji je sve šokirao.

Naime, njemu je rečeno da se u spoljnom svetu pojavila informacija da je Mina Vrbaški navodno dobila izvesnu svotu novca da uništi njegovu vezu sa Milicom, što je on slušao sa nevericom.

Milan Milošević je njemu detaljno objasnio o čemu se radi, a kako se može dalje čuti na snimku, Mensuru nije bilo jasno ko bi tako nešto uradio i koji je razlog.

Istina je tamo negde, a nama ostaje da ispratimo šta će se dalje dešavati.

Podsetimo, Mensur je svoju burnu vezu sa Milicom okončao na veoma turbulentan način i oni sada nemaju nikakvu komunikaciju.

KAMERA ZABELEŽILA SVAKI DETALJ Ana Jovanović u želji da izgleda izazovno nameštala kupaći, pa joj ispalo sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikola

24.06.2022 13:57

Neka neko javi i dejanu da su aleksandri platili da mu bude devojka da nebi lupo glavu tu po nac freqvenciji pa i nije bas tolko pametan kad to nije skapiro jes bas ce da sece ona vene sa njim gradjen ko moj bojler smara bas je sav za zaljubljivanje