SVE MI SE SMUČILO Dalila nervozna došla u Filipovu emisiju, progovorila o pomirenju i o planovima za budućnost, svađa na pomolu
Printscreen

Upravo je počela još jedna radio-emisija "Amnezija", koju vodi i uređuje Filip Car. On je odlučio da njegov prvi današnji gost bude Dalila Dragojević, kako bi progovorili o sinoćnom preokretu koji se desio tokom žurke, ali i ponovnom pomirenju.

- Dobro sam i nervozno - rekla je na samom početku.

- Hteo sam da te pitam da li si srećna? - pitao je Car.

Printscreen

 

- Nisam, zato što sam nervozna - dodala je Dragojevićka.

- Pale su teške reči, više sa njegove (Careve) strane, nego sa moje. Ja sam rekla Drvetu nikad više u životu. Međutim, desila se žurka i prišao je da razgovara sa mnom na normalan način. Došlo je do pimirenja i to je to. Volela bih precizna i koncizna pitanja da mi postavljaš - govorila je Dalila.

- Da li mislite da ste krivi zbog nekih stvari zbog kojiih je došlo do raprave i svađe? - pitao je Car.

- Mislim da sam kriva, ali da mi je FIlip prišao i normalno me pitao, dobio mi normalne odgovore, kao što ih je dobio i sinoć. Kad mi osoba pristupi nenormalno, od mene dobije nenormalne rekacije. Za mene nema zadrugara, jedino osoba koju volim, jedino mi njegove mišljenje znači, ali se on vodi tuđim mišljenjem - dodala je ona.

Printscreen

 

Car je ponovo započeo priču oko igračke na kojoj je Dalila spavala pre dve noći i ponovo joj prebacio Dejana Dragojevića, što je nju razbesnelo.

- Ja tebi nisam terorisala mozak tri dana. Ti sad u meni već budiš bes, a ja sam došla ovde da normalno razgovaram. Hoćeš sebe da istakneš kao žrtvu - govorila je ona.

- Nećemo da prihvatimo vašu krivicu, poznati ste kao neko ko samo usrećuje ljude - rekao je Car.

- Ja ću da izađem. Neću da razgovaram na ovaj način. Ponašaj se normalno prema meni - odbrusila je Dalila.

Printscreen

 

- Cilj i plan nemam, smisliće mi ga Ljuba Pantović. Ona je neko ko prati ovo i može najbolji sud da donese o svemu, jer ja ne vidim i jako sam pogubljena. Jako sam nervozna i jedva čekam da odem odavde. Sve mi se smučilo, jer vidim da nema izlaz na dobro. Kad dođem u radio i mislim da će biti normalna pitanja u trećem licu, ja dobijem fras. Nemoj da izazivaš u meni ono što ne želiš da izazoveš - govorla je Dalila.

- Verujem da će Ljuba i Bruno uraditi posao kako treba i pomoći pacijentima - dodao je FIlip.

- Za Ljubu znam da hoće. Ja u ovoj sezoni samo žalim što sam dopustila ove stvari i gazila preko nekih reči. Vratim se na to da u životu uvek treba raditi kako se osećam, jedino tad si iskren. Ja se nisam odlučila na glumu kao pojedini, a znam da bi radili mnoge stvari. Ja sam krojač svoje sudbine i ne kajem se, jer sam sve radila po sopstvenom nahođenju. Pošto sam ja zaslužena za turbulentne stvari, biću neko ko će da balansira u svemu - nastavila je ona.

Printscreen

 

UDARILA NA BIVŠU SNAJKU Biljana Dragojević potkačila Dalilu: Karma je čudo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading