MISLIO SAM DA JOJ SE POSVETIM NAPOLJU Zola otkrio detalje raskida, pa priznao u koga je zaljubljen
Printscreen

Lazar Čolić Zola je došao kod Drveta mudrosti, kako bi najiskrenije prokomentarisao odnos njega i Nevene Savić. Naime, Zola ne zna šta da radi sa njom, ali ga nervira što je ne poštuje ni malo. Takođe, rekao je da nema prostora da se priča o njegovoj zaljubljenosti prema Viki.

- Imam jedno pitanje, u koga si ti zaljubljen? - upitalo je Drvo mudrosti.

MISLIO SAM DA JOJ SE POSVETIM NAPOLJU Zola otkrio detalje raskida, pa priznao u koga je zaljubljen

Printscreen

 

- Nisam zaljubljen, ali mi se sviđa Nevena. Viki jeste neko ko mi je drag, ali mi se Nevena sviđa, sa njom sam planirao nešto ozbiljno. Sinoć mi je potvrdila da je to mačiji kašalj. Sada mi je Viki rekla kako je plakala. Ne želim da se opterećujem bilo čim, neka misli ko šta hoće - rekao je Zola.

- Zašto MC Aleks misli da si ti zaljubljen u Viki? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Pa ne znam, zato što sam uvek uz nju. Marko i ja smo bili nerzdvojni, ona je uvek bila sa nama. To Nevena koristi priliku da bi me "ukopala". Ja mislim da je to Nevenino maslo. Te seljačke priče me ne interesuju, samo ću da se iznerviram a nema potrebe za tim. Sada mi je ružno da to kaže Aleks, a njoj sam pomogao za tu situaciju. Ne volim da ona pije, jer onda nije dobro posle. Ne želim da dolazi do ovakvih situacija i u ovom odnosu, ako je bilo u prošlom. Ona je posle pomerila sve stvari iz kreveta. Ona mene hoće da predstavi da sam ja zaljubljen u Viktoriju. Umesto da si me uhavtila jutros, da vidimo odakle ti to, ti ideš da pričaš. Ja sa tobom nisam ni morao ući u odnos, nego sam hteo da uđemo u vezu i da se potrudim da to bude nešto normalno - rekao je Zola, pa dodao:

MISLIO SAM DA JOJ SE POSVETIM NAPOLJU Zola otkrio detalje raskida, pa priznao u koga je zaljubljen

Printscreen

 

- U momentima nam je super, posvećena je prema meni. Osetim da radi iz milja, ja sam prema njoj maksimalno korektat. Ja ne volim to tepanje, nisam taj tip, ali sam za neke druge stavri okej. Onda čujem neke stavri da mi dođe da imam seksualni odnos sa njom i da pevam. Toliko sam mislio da joj se posvetim napolju, ali eto. Ona zna koliko sam dobar sa Viki, i onda da potvrđuje takvu stvar je katastrofalno. Ako ona nema potrebu da priča sa mnom, ne zanima me onda. Mene toliko sitnice mogu da iznerviraju, toliko mi toga smeta. Dođe mi da odem da je pitam da li je moguće da tako nešto pričaš.

SLOMLJENA ZBOG MENSURA Milica uplakana otkrila sve o slikama koje neko poseduje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading